L
llbaobao
Guest
Am găsit în cartea lui Allen, există un fel de metodă de măsurare a CMRR de amperi op.
Vă rugăm să consultaţi fişierul ataşat pentru sturcture circuit.
Există doi paşi sequent:
1.set VHH la VHH 1 şi VLL pentru a VLL 1 şi Vout la 1V prin aplicarea-1V la intrarea desemnat ca-Vout.Acest lucru este echivalent cu aplicarea unui semnal de mod comun de intrare a 1V la amplificator cu valori de aprovizionare mormal.valoarea la Voff este măsurată şi desemnate drept voff1.
2.set VHH la VHH-1 şi VLL la VLL-1 şi Vout pentru a-1V prin aplicarea 1V la intrarea desemnat ca-Vout.valoarea la Voff este măsurată şi desemnate drept voff2.
apoi CMRR = 2000 / [Voff1-Voff2]
Poate unele dintre da ajutor despre modul în care expresia finală a CMRR este de ajuns?
Am calculat de mână, dar nu pot lua it.
Vă mulţumim pentru ajutor.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament
Vă rugăm să consultaţi fişierul ataşat pentru sturcture circuit.
Există doi paşi sequent:
1.set VHH la VHH 1 şi VLL pentru a VLL 1 şi Vout la 1V prin aplicarea-1V la intrarea desemnat ca-Vout.Acest lucru este echivalent cu aplicarea unui semnal de mod comun de intrare a 1V la amplificator cu valori de aprovizionare mormal.valoarea la Voff este măsurată şi desemnate drept voff1.
2.set VHH la VHH-1 şi VLL la VLL-1 şi Vout pentru a-1V prin aplicarea 1V la intrarea desemnat ca-Vout.valoarea la Voff este măsurată şi desemnate drept voff2.
apoi CMRR = 2000 / [Voff1-Voff2]
Poate unele dintre da ajutor despre modul în care expresia finală a CMRR este de ajuns?
Am calculat de mână, dar nu pot lua it.
Vă mulţumim pentru ajutor.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament