Utilizarea PC-ului ca portul imprimantei 8 porturi de intrare biţi

A

ark5230

Guest
Am nevoie pentru a utiliza imprimanta PC port ca un port de intrare paralel 8 biţi. Am folosit portul PC-ul ca fiind 4 porturi de intrare biţi folosind adresa de bază 379Hex Acum doresc să facă uz de caracteristica bidirecţional de port de imprimantă PC-ului. Orice organism ar putea sugera măsurile necesare în cea mai simplă formă. Am încercat să înţeleg detalii privind PCE şi portul PPE privind Dincolo de logica si sunt confuz cu privire la punerea în aplicare efectivă. Acest lucru este în legătură cu interfaţă ADC la portul de imprimantă pentru citirea în datele. Mulţumiri

Bună ziua, I a încărcat codul sursă în C + + pentru un program pe care am făcut Hava, a se vedea cum funcţionează. Pentru a detecta o schimbare în liniile de date trebuie sa-l conectati la GND, pentru că au un rezistor pull up, i-au folosit un 74ls244 pentru a izola portul.

Totoxa putea oferi mai multe detalii despre cum să utilizaţi acest lucru. Conectarea la GND nu este clar pentru mine. O schema sau descrierea acestuia ar fi de ajutor.

Portul are rezistenţe interne pullup, asa ca daca ai pus portul în modul de intrare, şi apoi pune 5V, în orice PIN al portului, nicio modificare nu va fi văzut. pentru a face software-ul detectează o modificare în portul de date trebuie sa conectati oricare din cele 8 pini de date la sol, a arătat în schema, de asemenea, ai putea adăuga un rezistor de 4,7 K sau mai puţin pentru a proteja portul. Dont CONECT la GND ORICE PIN Dacă nu aţi seta portul Pentru a fi cât INPUT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back