utiliza SMD 0805 în loc de 0402 la 433MHZ?

7

7rots51

Guest
Salut
Pot folosi 0805 SMD Cap / inductoare în loc de 0402 la 433MHZ pentru chipc0n CC1100 ICS?

Max,
nici o problema.0805 până la locul de muncă OK 1.5 GHz pentru scăzută valoare condensatori, rezistenţe este, de asemenea, nici o problema.0603 este de până la 3 GHz şi 0402 unele 5.5 GHz.

Paul.

Aşa cum a spus PaulHolland nu este nici o problema.
Doar dacă este o componentă critică trebuie să ştiţi că de reactanţă din componenta schimba.

Cred că în 0805 au inductor Q valoare mai mare decât un 0402.
Deci, nici o problema pentru inductor.

Poate cineva te rog ajută-mă cum se explica faptul că performanţa variază cu componenta de dimensiuni diferite, după cum sa menţionat mai sus?

salut,

Aici nu este o problemă, dacă vă modificaţi dimensiunea componentei, dar trebuie să ia carea de RF aspect într-un astfel de mannaer că nu este de ajutor falsificat emisiilor care ar interfera cu circuit.Norma, aliat este recomandabil nu o componentă a vă schimba dimensiuneaAdăugat după 27 secunde:salut,

Aici nu este o problemă, dacă vă modificaţi dimensiunea componentei, dar trebuie să ia carea de RF aspect într-un astfel de mannaer că nu este de ajutor falsificat emisiilor care ar interfera cu circuit.În mod normal, nu este recomandabil să vă schimbaţi componente mărimea

Citat:

Poate cineva te rog ajută-mă cum se explica faptul că performanţa variază cu componenta de dimensiuni diferite, după cum sa menţionat mai sus?

Multe mulţumiri tuturor pentru răspunsurile dumneavoastră şi a schimbului de ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back