USB-PIC conexiuni

K

kremita

Guest
Am găsit o mulţime de articole si carti vorbesc despre RS232-conexiune PIC şi o mulţime de controlere pentru ea?Ce se întâmplă dacă doriţi să utilizaţi portul USB pentru a trimite date de la PC-ul meu pentru a PIC I'm using ...Am nevoie de un pic special?Ce zici de controlere şi conexiunile HW?Trebuie să fac trecerea de la microcontrolere PIC de a?

Thx

Da, aveţi nevoie PICS speciale pentru conexiuni USB-PIC.Cu viteză redusă, PICS USB sunt PIC16C745/765, care sunt de actualitate acum.Full-Speed USB sunt PICS PIC18F2455/2550/4455/4550.Acestea pot fi doar periferice USB.

Conexiune HW este simplu, dar firmware-ul pentru PIC-ul este mult mai complex decât versiunea RS232.De asemenea, trebuie să înveţe despre programare gazdă, pentru o soluţie completă.

Unele microprocesoare, altele, de asemenea, suport USB.

Noroc,

namqn este trist greşită!

el a declarat PIC16C745/765 mai sunt de actualitate - nu atât de

Acestea sunt încă în plină producţie, dar sunt dispozitive flash nu.
În curs de dezvoltare de cod pentru ei este fie dificilă sau costisitoare - CERDIP sau gheaţă.
Nu puteţi utiliza PIC-ICD2 Debugger cu aceste dispozitive.el a declarat PIC18F2455/2550/4455/4550 au fost doar dispozitive USB - nu atât de

PIC18F2455/2550/4455/4550 au un motor Full Speed USB
Şi ei au un EUSART - într-un port serial extrem de configurabil (LIN capabile)
Şi ei au un Maestru SPI/I2C Port
Şi dispozitivele de PIC18F45XX au de Streaming Parallel Port, care pot
cu grijă fi folosit ca un port paralel.

ŞI EEPROM onboard
ŞI 10/13 Canale 10bit A / D
ŞI 2 Comparators
ŞI 1 / 2 PWM
ŞI 4 Timers

, etc, etc, etc

Şi bonus

PIC18F4550 în formatul TQFP are pini suplimentare pentru ICD2 Debugging / de programare, astfel încât să nu intre în conflict cu normal de 40 misiuni de pin DIP.

hxxp: / / www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1335&dDocName=en010300

Microprocesoare Pe scurt - unul dintre cele mai bune şi cele mai eficiente disponibile

hope this clarifică - PolymathAdăugat după 5 minute:pIC18F4550 este, desigur, un microcontroler
, şi nu un microprocesor după cum am afirmat anterior,
Scuzele mele
Poet şiAdaugat dupa 7 minute:Există o mulţime de ajutor pe site-ul Microchip privind schimbarea la şi utilizarea USB

acest AN956 app notă pot fi de interes

hxxp: / / www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1824&appnote=en021631

Poet şi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back