USB de stocare în

D

djalli

Guest
I sînt foarte putin familiarizat cu aceste dispozitive pendrive, conservare mememory Stick.

Pot avea un Horizont mai bun pentru ei, explicaţii, literaturilor?

Ei Andre30000 toate sunt Flash în cele mai multe dintre cazuri.Microprocesoare, de exemplu, au memorie Flash.

Am demontat un 16MB USB de stocare de la CompUSA şi nu doar a avut o memorie flash produs de Catalyst, ci şi un comutator manual de pe care eu nu ştiu ce este rolul din ea.

Ce să ştiu orice documentaţie care dintre ele.

Puteţi căuta OTI-2168 (controler cu interfata USB) si Samsung K9F1G08U0M (NAND Flash-de memorie)

De obicei, ele va avea 2 chips-uri principale.Unul este un Controler USB cip particularizate, iar celălalt este un fulger simplu simplu.

Cu toate acestea, există unele de memorie flash care sunt cele mai potrivite pentru a 512-sectoarele octeţi (în loc de obicei 64K sectoare).Controler va face, probabil, doar arata ca un dispozitiv USB Controler USB IDE.

CompactFlash sunt similare, dar au o interfaţă directă IDE.Am deschis unul din cele o dată şi a avut 4 chips-uri (1 ASIC Controler, şi 3 32MB regulate cipuri de memorie flash cu sectoarele 512Bytes, pentru total de 96MB).Mi-ar bănui că acest lucru este similară pentru dispozitive de memorie USB.

Este posibil să se utilizeze chip FTDI, cum ar fi FT232BM pentru a construi o de stocare USB?

Ce este acolo pentru a explica, există o sie (motor de serie interfaţă), un pic de firmware şi x cantitatea de memorie flash.într-adevăr nu este nimic mai mult la ea, dacă nu a dorit cu adevărat o explicaţie detaliată.

djalli a scris:Am demontat un 16MB USB de stocare de la CompUSA şi nu doar a avut o memorie flash produs de Catalyst, ci şi un comutator manual de pe care eu nu ştiu ce este rolul din ea.

pisoiu wrote:Aproape toate aceste dispozitive au un comutator folosit pentru a scrie protecţie./ pisoiu

O FT232BM nu este potrivit, dar ai putea face-o cu un FT245BM.Cu toate acestea, câteva din lucrurile mari de a face ar fi:

- Design o interfaţă hardware-ul, ca un micro-Controler, că interfaţa între modulul FTDI, şi memoria
- Dacă doriţi ca aparatul să fie privită ca o unitate, de proiectare un driver de dispozitiv, care implică cunoaşterea profundă a Windows DDK.

Dacă doriţi să o interfaţă de design personalizat, ca un simplu program pe care le-ar putea folosi de fiecare dată când doriţi să se încarce şi a salva de date, fără a cere dispozitiv pentru a fi văzută ca o unitate, de Windows, atunci ar fi mult mai simplu.Reţineţi că, deşi aveţi nevoie de programul dvs. pe fiecare PC-ul pentru care aveţi nevoie pentru a utiliza aparatul.

doresc să proiecteze propriul meu USB flash disk cu memorii flash NAND Samsung ..

schema nevoie şi de a ajuta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back