urgente nevoie de ajutor despre Layout!

B

berko3000

Guest
Hi guys,
Eu am o problemă cu simularea aspectului meu complet vipera de celule.Am drawed aspectul său în Magic, dar atunci când încerc să simuleze it folosire Hspice şi Awanwaves am piroane obtinerea Sunt pe care am cerc în roşu în acest link:

Cod:http://img166.imageshack.us/img166/8391/spikeeh3.jpg

Glitches (crampoane) va fi din cauza întârzierilor de tranziţie de la 0 ~ 1 şi 1 ~ 0 în design.

Nu este posibil pentru a obţine de la o stare logică scăzut la o stare de mare logica, fără a trece un timp.După cum se vede în formă de undă în partea de jos a imaginii, tranziţii lua timp.

De tranziţie poate fi setat la un nivel minim, în unele software de simulare pentru a oferi Nice-grafice de simulare caută, dar nu reflectă ceea ce se intampla.Capacitance poate fi cauza.

Cred că logica suplimentare pot fi adăugate pentru a elimina probleme.

Deci, care capacitance ar trebui să verific?Capacitance de încărcare la ieşire a semnalului suma?

Nu sunt total sigur (aşa cum l-am avut doar o introducere a unor fragmente de VLSI), dar capacitance parazitare depinde de tehnica utilizată pentru a dezvolta circuitul şi în configuraţia acestuia siliciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back