S
samehham
Guest
Aş dori să facă schimb de asta cu tine
Eu am folosit un calculator vechi cddrive cu unele modificări de simplu pentru a face maşina mea cassete opera de CD-uri, şi aici sunt detalii:
computer cddrive necesită două tensiuni de bunuri este un
5 V,
12 v
masina ta are doar 12v, pentru a obţine
5 u folosi doar 1 amper
5 v reglementare ca 7805
de altă problemă este de interfaţă audio, este destul de simplu:
la partea din spate a CD u va găsi analoge de ieşire audio, care este 4pin conector, la mijloc sunt două audio teren, iar celelalte două sunt ridicaţi şi dreptul de canale, pentru a conecta cele două audio volum de masina ta cassete u şi le-au făcut.
în acest moment este bine am putut rula CD-uri audio, dar numai unfortunataly!!!!Am couldnot rula CD-uri MP3
Aş dori să aud de la orice expert cu privire la modul de a rula MP3 CD-uri
Bine ati venit la orice idei si sujestions
Eu am folosit un calculator vechi cddrive cu unele modificări de simplu pentru a face maşina mea cassete opera de CD-uri, şi aici sunt detalii:
computer cddrive necesită două tensiuni de bunuri este un
5 V,
12 v
masina ta are doar 12v, pentru a obţine
5 u folosi doar 1 amper
5 v reglementare ca 7805
de altă problemă este de interfaţă audio, este destul de simplu:
la partea din spate a CD u va găsi analoge de ieşire audio, care este 4pin conector, la mijloc sunt două audio teren, iar celelalte două sunt ridicaţi şi dreptul de canale, pentru a conecta cele două audio volum de masina ta cassete u şi le-au făcut.
în acest moment este bine am putut rula CD-uri audio, dar numai unfortunataly!!!!Am couldnot rula CD-uri MP3
Aş dori să aud de la orice expert cu privire la modul de a rula MP3 CD-uri
Bine ati venit la orice idei si sujestions