unele întrebare despre ASIC

M

microww

Guest
1. Orice se poate spune-mi de differenences despre codul pentru FPGA şi pentru ASIC?
2.Cum pot specifica de I / O tampoane, după DC sau la verilog codul?

Diferenţa între FPGA şi ASIC este foarte mare, atât a le face să pună în aplicare circuite integrate, dar costul / volum de ASIC este mai ieftin decât FPGA care este viabilă din punct de vedere numai pentru volumul de producţie scăzute.În ceea ce priveşte diferenţele techonological, ASIc performanţă departe o depăşească pe cea a unui FPGA de viteză şi densitate înţelept.ASIc poate fi personalizat mai eficient decât FPGA.

pentru I / O celule instantiate le ai la tine sau în termen de DC sunt doind design personalizat apoi le poate apela pentru o celulă de bibliotecă

Mulţumesc!
Acum, am avea, de asemenea, aceleaşi întrebări:
1.at ASIC, cum să temp cu interior date autobuz, cu MUX-selector sau trei-stat-autobuz?
2., Cum sa stabilit în consecinţă variabila de DC constrângerile de a rezilia "aloca" definiţie la netlist după DC

salut,
1.utilizare mux, tri de stat este dificil de statică de sincronizare si proiectare pentru test
2.verilogout_no_tri = true
set_fix_multiple_port_nets-feedthroughs

General Diferenţele sunt,
1) TimeToMarket pentru ASIC este mai mult.
2) Se poate obţine mai puţin de I / O întârziere cu ASIC.
3) FPGA timp de pe piaţă este mai mică.
4) a stabilit FPGA I / O întârziere.

mulţumesc,
Reddy

Vreau să vă evidenţia cu IO tampon îndoială de-a ta.

Nu pot vedea de tehnologie (turnătorie) la care ur design este orientată să obţineţi un fişier model verilog fiecare 4 tampon prezente în care tehnologia.

Acum wht pe care îl faci este să selectaţi tampoane ca pe ur nevoie şi locul echivalentul tampon exemplu de referinţă pentru pads.v fişier dat de turnătorie.

Acum, puteţi, de asemenea, difuzate simulări şi toate lucrurile.Când e vorba de sinteză u barerly nevoie pentru a înlocui celulele cu verilog. Db fişier celule.

sintetizeze apoi.

Sper ca u am wht Vreau să spun ...
Gold_kiss

Utilizaţi biblioteca tampoane în verilog cod pentru asic.
Utilizaţi fpga instrument pentru a atribui tampoane pentru fpga.

Puteţi adăuga IO sau celule în biblioteca dumneavoastră vânzătorului să vă netlist

microww a scris:

1. Orice se poate spune-mi de differenences despre codul pentru FPGA şi pentru ASIC?

2.
Cum pot specifica de I / O tampoane, după DC sau la verilog codul?

În ASIC aveţi 3 evoluţii diferite alternative:
Custom: în cazul în care aveţi un control complet in design.Este costisitor si necesita o mare dezvoltare de tip.
Semicustom: aici trebuie să ia în considerare somo especificatoon de la producător.
Programabile: trebuie să luaţi în considerare de cip pe care le sunt Programare, aici aveţi posibilitatea să utilizaţi FPGA.

1) nu sunt majore defference între cod pentru FPGA şi codul pentru ASIC.

dar pentru FPGA, dacă scrie cod în conformitate cu FPGA arhitectura
lui
cerinţă, a sintetizat rezultatul va fi mai bine.

2) după DC, în general, avem parte instantiate tampoane de sincronizare cerinţă

şi conduce curent cerinţă.

toate cele bune
microww a scris:

2.
Cum pot specifica de I / O tampoane, după DC sau la verilog codul?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back