unele întrebări în legătură cu scafandru cu motor pas cu pas si UPD16835 cip

I

iceplanet

Guest
Există un tip aici făcut STH despre conducătorul auto pas cu motor, am confundat prin utilizarea de UPD16835 chip de NEC.Din moment ce aceasta a utiliza feedback-ul de circuit (RS şi comparator) pentru a fuction PWM, atunci ce este fuction de elicopter în cipul.
Cineva Sper să-mi dea câteva sfaturi, multumesc pentru avans.

Dacă vrei să spui STEPPER MOTOR Driver IC, apoi încercaţi LSVN 2803 / 2003.Sale foarte simplu să pună în aplicare

În primul rând, multumesc pentru sfaturi.ULC2803 este o alegere bună la H-a construit podul de a conduce vehicule cu motor pas, dar preocuparea am mai multe despre circuitul de control al H-pod.Cum ar fi PWM de control, feedback-ul de senzorul de curent, şi aşa mai departe.Aceste Tecnologies este aplicată în UPD16835, dar eu nu ştiu cum se fuction.Am citit fişa tehnică de UPD16835, dar eu sunt confuz.

aici este 1 IC numit L293D

Tocmai am citit acest lucru şi a vedea dacă acesta este bun pentru tine.Cred ca ar rezolva problema.
Little ocupat cu munca de birou.nevoie de ceva timp pentru a merge prin fişierul PDF şi cu siguranţă vă oferă o soluţie.Dă-mi timp 2 zile,
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

aceasta este o alegere bună pentru a utiliza L293, împreună cu LM339 pentru a construit un driver pas cu motor cu feed-back-circuit, cred.Dar cred că este dificil pentru L293 pentru a realiza controlul microstep care UPD16835 pot face.

lung pentru sfatul dumneavoastră.^ _ ^

lectură pdf pentru cerinţa dvs., dar acest lucru este, de asemenea, bun.va reveni pentru Querry dumneavoastră.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Vă mulţumim pentru sbout îngrijorare întotdeauna subiectul meu.Acum, având în vedere complexitatea upd16835, eu am tendinţa de a chips-uri altele.Citeste pdf-aţi oferit, este bun, dar încă dincolo de nevoia mea.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back