un zgomot considerare

W

wateror

Guest
atunci când am de design amplificatorul care suprima zgomotul, noi ar trebui să alegeţi sarcina C Big capcitance în funcţie de kt / C ecuaţie pe cartea Razavi lui.
dar eu sunt confuz, deoarece semnalul amplificat este, de asemenea, legate de C pentru ca este o parte din încărcătură.şi puterea semnalului ar trebui să fie invers proporţională pătrat de C, atunci când este mare semnal de frecvenţă.
astfel încât se pare SNR scade când vom creşte C., dar Razavi spune aceasta creşte, de ce?

I poate fi greşit, dar eu sunt având impresie că sunteţi de amestecare două lucruri:

Caps nu creează zgomot.Dacă tu chiar au un amplificator şi la o sarcină, puterea semnalului este într-adevăr a scăzut cu C, deoarece creşte BW.

Dacă este vorba despre circuite SC, apoi switch-uri a crea zgomot din cauza R lor, iar acest lucru este integrată în C, împreună cu semnal.Diferenţa este că BW nu este setat cu acest C, aceasta este doar taxa de transfer.Prin urmare, din moment de zgomot este KT / C, C mai mare înseamnă aceeaşi putere de semnal, dar mai mici de putere de zgomot, SNR atât mai mult.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back