Ubuntu

Acum, tot mai mulţi oameni să înceapă să utilizeze Ubuntu pentru utilizarea sa uşor."apt-get install" comandă poate instala software-ul simplu., etc

It a putea a alerga fin IC5141.Am testat pe ambele 6.10 şi 7.04.Este un distro excelent, într-adevăr.

Mai bine ..pot accesa cu uşurinţă fişiere Windows ........

Aptget este cu siguranta un bonus, mai ales dacă sunt noi în linux medii şi nu sunt încă confortabil cu instalarea de la Fişierele tar cu surse.

De sprijin EDA sunt ok, deoarece cele mai multe dintre pachetele Debian pe bază pot fi utilizate şi în cazul în care un pachet nu este disponibil ai putea compila intotdeauna propriul dvs. de la sursă.

Ubuntu are un compilator VHDL, de asamblare, programator pentru microcontrolere AVR, designer de PCB, PIC .... simulator deÎntr-adevăr ei un lucru bun ...., de asemenea, cadenţă bune derulări ....Acesta este foarte mare u kno .... Dar, de fapt, încă i dont găsi motive întemeiate pentru a comuta permanent peste la Ubuntu ...De fapt, am trecut de 3 ori în ultimele două luni .... it chiar devine monoton kno u şedinţa din Ubuntu .....

este o orice way la ADS instalat pe Ubuntu?în conformitate cu manualul său, ADS versin numai în Linux Red Hat de sprijin în rândul tuturor distribuţii Linux

ADD:
se referă la ftopic140076.html pentru a face reclamele de lucru în mod corespunzător în Ubuntu
Last edited by onandon la 16 iulie 2007 15:11; editat de 2 ori în total

M-am întâlnit aceeaşi întrebare, nu pot Setup nu IC5141 cu succes pe Ubuntu 7.04 meu, aşa că am să format-o şi modificare a RedHat Linux, poate oricine parts ceva experienţă cu privire la modul de instalare a IC5141 pe Ubuntu 7.04, multe mulţumiri în avans

x-server de ceea ce ar trebui să utilizeze cu Ubuntu?GNOME sau KDE?(există un proiect Kubuntu)

Ubuntu se poate utiliza hspice Synopsys / instrument cosmosScope??

pentru că Ubuntu hardware supoort noi
I aflã CentOS 5 mai au încă multe probleme pe hardware-ul PC nou ..nu poate găsi o gerforce nou card de GPU-ului
nu poate găsi o RT8169 Gbit Lan .. carte de

de ce?

Suport hardware-ul Ubuntu Mor decât CentOS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back