Tuning de tensiune dintr-o într-un VCO PLL [hlp]

N

Nimeni nu

Guest
Hello everyone;
Am întrebări despre tuning tensiune de linie de un VCO într-un discret PLL.Cât timp se poate?Există vreo considerare că trebuie să se în vedere în proiectarea această linie?

În teorie, adaugă linia de întârziere, care se transformă în buclă de feedback-ul dumneavoastră.Şi, dacă vă amintiţi-vă de la dreptul de control teoria curs introductiv, întârziere, este foarte greu să fie controlate.

Acum, înapoi la realitate: în practică, vă bucla de latime de banda de PLL este de ordinul a magnitudinea de câteva kHz.De întârziere (chiar dacă mai multe centimetri) va adăuga doar o fracţiune de buclă deschisă faza de răspuns.Nu aş putea să vă faceţi griji de mult despre asta.

Un alt lucru este interferenţe banilor.Cele mai lung de linie, cu atât este mai mare sanse sa iau nici un semnal de la o tulburătoare cuplat la bucla.Acest lucru este important.

Nimeni nu a scris:

Hello everyone;

Am întrebări despre tuning tensiune de linie de un VCO într-un discret PLL.
Cât timp se poate?
Există vreo considerare că trebuie să se în vedere în proiectarea această linie?

Uh, întârziere?Dacă vă tuning linie a fost de 1 km lungime, care ar da doar 3 NS întârziere -
cu alte cuvinte, nu este o problema.Ai 100 până la
10000 de timp mai multe grup de transport întârziere în compas digital folosit în PLL.

Problema este de fapt de două ori:
1) zgomot banilor.Ca VCO melodie de intrare este o mare impedanta punct, va ridica tot felul de zgomote electrice lungime de-a lungul acestei linii.De asemenea,
având în vedere că terenul de
dvs. este acum VCO ataşată la sol de PLL filtru de bord pe o lunga durata de linie, puteţi dezvolta multe millivolts de teren bucla de zgomot.Pe unele sisteme care l-am văzut că au fost montate pe raft, am putut măsura 1 V de teren bucla zgomot merge de la un raft montat incintei la altul, de exemplu.
2) de intrare la VCO tune probabil arata ca un pur capacitiv de sarcină.Dacă încercaţi să rezilieze un lung şir cu o reactanţă, puteţi obţine şi ceva mai multe reflecţii.De asemenea, op Amperi poate merge cu anumite instabil reflectat de încărcare impedances.

Deoarece nu există nici un curent, durata poate fi long.But dacă folosiţi 3a pentru PLL Buclă Filter, ultima RC componentelor ar trebui să fie conectat cât mai aproape de Vtune de intrare a VCO.There nu va fi nici o întârziere sau pierdere, pentru că de frecvenţă în buclă de filtru este doar de referinţă de frecvenţă care este max câteva MHz.

Pentru a ocoli orice zgomot banilor, trebuie să se asigure că nu zgomotos semnalele sunt mai aproape de VCO tune urmă şi că are o cale de întoarcere bine definite,
de preferat fără sol avioanele de mai sus / sub urme (ambalate).De asemenea, urme de pază pot ajuta aici, dar să aveţi grijă de unde sa alegi motivul pentru acest punct de legătură (aproape de VCO melodie de intrare PIN şi nicăieri în altă parte).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back