triunghiular arrays şi Master / Slave în HFSS

I

Ivan_

Guest
Bună tuturor,of a cpw-fed slot antennas array with master/slave
boundaries in HFSS. The array lattice must be skewed
of a distance d
in order to suppress grating lobes due to the size (1.2λ) of the unit cell.

Am nevoie pentru a simula de pătrat unitate de celule
dintr-un cpw-hrănite slot antene array cu master / slave
graniţele în HFSS. Zăbrele de matrice trebuie să fie denaturate
de o distanţă d,
în scopul de a suprima graţii lobes datorită dimensiunii (1.2λ) din unitate de celule.Acest lucru se dovedeşte a fi un triunghiular cu zăbrele-a lungul scanare direcţie.Intotdeauna am folosit master / slave graniţele cu laterală regulate arrays, dar nu am folosit aceste limite pentru diferite lattices.

Am rugam 4 ur ajutor pentru a rezolva mea "Dilema".

Unitatea de celule modelul meu array conţine, de asemenea, 2 Floquet porturile de pe feţele de airbox opus la unitatea de suprafaţă de celule, care reprezintă de incident şi a re-radiata avion val respectiv (I utilizare Floquet porturile loc od incident avion Wave Excitations pentru
că am necesitatea de a efectua Dynamic Link Simulările în Nexxim).

Oricum, ceea ce sunt setările corecte pentru master / slave graniţele de a reproduce o astfel de situaţie?Ce zici de Floquet porturile?Nimeni nu are nici un fişier exemplu să-mi arate de utilizare a M / SS pentru denaturate arrays?

Multumiri in avans.

Ivan

Bună tuturor,
Am aflat cum se rezolva problema de master / slave graniţele în denaturate arrays.În loc de a folosi un singur master / slave la opus se confruntă din airbox, este necesar să se utilizeze doi căpitani pe o faţă (cu latimi diferite, pentru a se reproduce dorit de schimbare din jurul unităţii de celule) şi doi sclavi la alte faţă ( ordinea de sclavi trebuie să fie inversată faţă de masterat).See the file pentru a înţelege ce vreau să spun.

Acum, am o altă problemă.Din moment ce am nevoie pentru a simula mea unitate de celule, inclusiv un amplificator in interiorul structurii (există două lumped porturile în mijlocul celulei), am nevoie pentru a simula o cu un Ansoft Designer Dynamic link.Astfel, pentru a reprezenta la incident şi a re-radiata valuri, am nevoie pentru a utiliza Floquet porturile loc de radiaţii sau PMLs la inferior şi superior se confruntă cu din airbox, după cum se poate vedea şi din imagine (un port (1) pentru a surescita antena receptoare şi alte o (2) asociate cu domeniul care este de reradiated ortogonale antena de emisie).Aceste Floquet porturile corespunzător va fi conectat la microunde unele porturi în Ansoft Designer, unde am împingeţi excitaţie la HFSS model.

Acum, după ce a valida verifica în HFSS I a lua următoarele mesaje de eroare:[eroare] Port "FloquetPort1": Exteriorul frontierei de chipurile pentru o Floquet Port trebuie să cuprindă şi paralel perechi de segmente de lungime egală, strămutate din reciproc de către un întreg combinaţie liniară a vectorilor cu zăbrele.
[eroare] Port "FloquetPort2": Exteriorul frontierei de chipurile pentru o Floquet Port trebuie să cuprindă şi paralel perechi de segmente de lungime egală, strămutate din reciproc de către un întreg combinaţie liniară a vectorilor cu zăbrele.Este evident că definiţia din Floquet Porturile nu se potriveşte cu zăbrele definiţie, obţinut prin utilizarea specifică a periodice graniţelor.

Are cineva are vreo idee sau stie cum sa stabilit în mod corect Floquet porturile pentru acest caz?

Ivan
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

ai putea să vă împărtăşesc experienţa cu privire la modul de utilizare a floquet port şi master / slave graniţa de model triunghiular arrays?thx

Sigur!Dar dacă sunteţi interesat în triunghiular arrays, master / slave şi Floquet doar a crea un nou subiect pe această temă şi voi immediatelly răspuns.Ne pare rău pentru asta.Cred ca asta este cel mai corect mod.În cazul în care voi încărca exemplu, unele fişiere.Lasă-mă să ştiu când u deschis la acest subiect, cu un mesaj privat, de exemplu.

I.

bun articol de la HFSS folosind modul floquet:
ftopic169368.html # 1115836

Dragi Burton,
s-ar putea să găsească răspunsuri la următoarele link-ul, unde am postat un răspuns la un subiect similar:

ftopic340872.html

, mă puteţi ajuta în alegerea dimensiunii legate de valurilor în port hfss??

Incerc sa calculeze reflecţie fază de patch-uri pentru reflectarray şi vreau să calculez de reflecţie fază, utilizând floquet porturi.
Am simulat reflectarray de structură, utilizând waveguide simulator de abordare şi a luat deja reflecţie amplitudine şi fază.
Am încercat să-l folosiţi floquet porturi pentru a surescita similare TE10 modul şi compara rezultatele mele.

Orice sugestie sunt binevenite.

mulţumesc

Dragi harishbigh, există diferite moduri de simulare a situaţiei u intereseaza, fie cu floquet porturi şi avionul sau valuri.Mai bine deschide un nou subiect,
în special adresează problema ce se confruntă şi voi încerca să te ajut.Când au început la acest subiect,
te rog trimite-mi un pm de aşa că pot răspunde cât mai curând posibil.

I.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back