I
Ivan_
Guest
Bună tuturor,of a cpw-fed slot antennas array with master/slave
boundaries in HFSS. The array lattice must be skewed
of a distance d
in order to suppress grating lobes due to the size (1.2λ) of the unit cell.
Am nevoie pentru a simula de pătrat unitate de celule
dintr-un cpw-hrănite slot antene array cu master / slave
graniţele în HFSS. Zăbrele de matrice trebuie să fie denaturate
de o distanţă d,
în scopul de a suprima graţii lobes datorită dimensiunii (1.2λ) din unitate de celule.Acest lucru se dovedeşte a fi un triunghiular cu zăbrele-a lungul scanare direcţie.Intotdeauna am folosit master / slave graniţele cu laterală regulate arrays, dar nu am folosit aceste limite pentru diferite lattices.
Am rugam 4 ur ajutor pentru a rezolva mea "Dilema".
Unitatea de celule modelul meu array conţine, de asemenea, 2 Floquet porturile de pe feţele de airbox opus la unitatea de suprafaţă de celule, care reprezintă de incident şi a re-radiata avion val respectiv (I utilizare Floquet porturile loc od incident avion Wave Excitations pentru
că am necesitatea de a efectua Dynamic Link Simulările în Nexxim).
Oricum, ceea ce sunt setările corecte pentru master / slave graniţele de a reproduce o astfel de situaţie?Ce zici de Floquet porturile?Nimeni nu are nici un fişier exemplu să-mi arate de utilizare a M / SS pentru denaturate arrays?
Multumiri in avans.
Ivan
boundaries in HFSS. The array lattice must be skewed
of a distance d
in order to suppress grating lobes due to the size (1.2λ) of the unit cell.
Am nevoie pentru a simula de pătrat unitate de celule
dintr-un cpw-hrănite slot antene array cu master / slave
graniţele în HFSS. Zăbrele de matrice trebuie să fie denaturate
de o distanţă d,
în scopul de a suprima graţii lobes datorită dimensiunii (1.2λ) din unitate de celule.Acest lucru se dovedeşte a fi un triunghiular cu zăbrele-a lungul scanare direcţie.Intotdeauna am folosit master / slave graniţele cu laterală regulate arrays, dar nu am folosit aceste limite pentru diferite lattices.
Am rugam 4 ur ajutor pentru a rezolva mea "Dilema".
Unitatea de celule modelul meu array conţine, de asemenea, 2 Floquet porturile de pe feţele de airbox opus la unitatea de suprafaţă de celule, care reprezintă de incident şi a re-radiata avion val respectiv (I utilizare Floquet porturile loc od incident avion Wave Excitations pentru
că am necesitatea de a efectua Dynamic Link Simulările în Nexxim).
Oricum, ceea ce sunt setările corecte pentru master / slave graniţele de a reproduce o astfel de situaţie?Ce zici de Floquet porturile?Nimeni nu are nici un fişier exemplu să-mi arate de utilizare a M / SS pentru denaturate arrays?
Multumiri in avans.
Ivan