Trimiteți e-mail de notificare întârziere

A

alexan_e

Guest
Primesc în prezent, prin e-mail (Gmail) notificări pentru raspunsuri sau PMS după 6 ore sau mai mult, nimeni nu are aceeași problemă sau mi se pare mie?

Eu doar am notificări prin panoul de control astfel încât nu se poate spune. Keith

i-am având aceeași problemă aici, dar întârzierea ceva timp este foarte mult cât de târziu la 12 ore de ce este atât de [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR] i-am având în aceeași problemă aici, dar întârzierea ceva timp este foarte mult cât de târziu la 12 ore de ce este atât de

Nu a fost o problemă în ultimele câteva zile, dar administratorul le-a fixat, ar trebui să mă întorc la normal în curând. Rețineți că am avut probleme similare în trecut, dar acestea au fost cauzate de furnizorul de e-mail meu, și nu pe forum, e-mail a fost trimis de la forum, dar a fost primită cu întârziere de la condiția mea. Acest lucru poate fi verificat dacă veți compara timpul trimite-primi, în cazul în care problema este cauzată de pe forum, atunci e-mail târziu ar trebui să aibă aceeași trimite primi marcajele de timp, ceea ce înseamnă că acesta a fost trimis târziu, dar a primit imediat. Pe de altă parte, dacă vezi un marcaj de timp de trimitere, care este oră înainte de a primi e-mail, atunci este vina ta furnizorul. Iată cum mi trimite-a primit privit în acest caz, care a fost vina forumul

că este rece i se va verifica și post pro mea în curând

latență băieți este mai mult de 15 ore eu încă pentru a primi notificări de ieri :-|

Și eu, nu am primit nici o notificare post în ultimele 15 de ore. Acest lucru a fost trebuia să fie fixă ​​ieri, dar eu cred că se înrăutățește, am contactat deja administratorul.

Ar trebui să fie OK după această noapte. Mulțumesc pentru notificare.

Această notificare a fost livrat în câteva minute, astfel cred ca ne-am întors la normal.

yup am primit toate lucrurile mele notificările inapoi la normal i guess

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back