track

H

havi

Guest
Hai toata lumea,

Sa presupunem ca eu dau cale de a urmări la distanţă este de 7 milioane, se creează nici o problemă.
în cazul în care orice unul nows mail la mine.
thanky te

Distanţa liniei este direct legată de tensiune maximă diferite între piste adiacente.În cazul în care o desfăşoară numai semnale de joasă tensiune cum ar fi 5 logica TTL volţi, sau chiar ceva de cca 12 de volţi, este OK.
Am văzut un site care a fost acordat relatino de sepparation pistă şi de tensiune, dar niciodată nu am bookmarked-o, îmi pare rău.
Un alt factor care ar putea crea probleme pentru distanţa cale mici este capacitance de termen lung, piste paralele.S-ar putea trebui să ia în considerare această capacitance în cazul în care faptele voastre circuit cu frecvenţe înalte sau în cazul în care capacitance ar putea avea vreun efect în bucle de feedback-ul dumneavoastră.

nici o problemă în semnal de mici, putem folosi 4 mil min

în cazul în care acesta este un non-melodii impedanţă, atunci noi nu trebuie să vă faceţi griji despre distanţa, dar, dacă acesta este impedanţă controlată, atunci semnalele trebuie să fie simulate cu 7 Mils spaţiere pentru orice crosstalks.

dar în zilele noastre, 5 distanţe Mils sunt acheivable în Fab fără nici o probelms

Pentru distanţa minimă de cale, aş sugera să vă adresaţi producătorul PCB pe care intenţionaţi să utilizaţi & întrebăm ce minim lor este.

Doar pentru ca unele pot merge până la Nats o nadger nu înseamnă că toate pot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back