touch panel

A

ATM

Guest
Salut
Am nevoie de informaţii generale despre touch panel special cu privire la
1-software-ul
2-cost
3-I / O
4-pot folosi panoul atouch în comunicarea cu plc
Thanks in advance

Cred că Siemens a acestui tip de produs care să corespundă cerinţelor de tine, am folosit vreodată ea, este foarte uşor şi nu scumpe, am folosit-o ca panoul de la GUI moniotr PLC care contorl unele elemente de acţionare

mulţumiri pentru primul răspuns
Pot salva unele valori de la PLC & monitoriza ori de câte ori vreau eu?
Vreau sa spun, cu port serial (RS232C).
că ar fi foarte util dacă aveţi posibilitatea să-mi dea mai multe informaţii despre aceasta, special despre programare PLC pentru lucrul cu port serial.
Ican't găsi nici doc utile pentru această problemă şi I într-adevãr nevoie de el
mulþumiri foarte mult.

Cred că vă puteţi monitoriza prin intermediul PLC-touch panel ori de câte ori doriţi, de fapt, "Monitor", este funcţia principală a touch panel, de multe ori instored în domeniul instrial şi să facă mai uşor să lucreze pentru lucrător.ca pentru a salva de date, cred că touch panel nu este o soluţie bună, puteţi salva vreun eveniment sau a datelor de alarmă, dar nu prea mult.
atunci când se utilizează Siemens touch panel (Am folosit numai aceasta), ele oferă o intergated dezvolta software, puteţi pune în aplicare cererea dumneavoastră în computerul gazdă şi apoi "Download" pentru a touch panel, foarte simplu, acesta este un fel de configurare software-ului .
aveţi posibilitatea să căutaţi produse Siemens: OP7 sau TP7, poate că puteţi obţine câteva informaţii utile.

documentul de bun!
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Aveţi două opţiuni:
1) A face un circuit simplu de interfaţă cu touchpad prime, iar acest lucru cuicirt pot fi programate pentru a comunica cu PLC dumneavoastră.

2) produsul Cumpăraţi de la piaţă, Siemens este o alegere bună.

Cheap touch panel (189 $ / 139 $ touch / nontouch):

http://c-moremicro.automationdirect.com/index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back