testpin <= ceas; nu de lucru

B

Buenos

Guest
salut

Mi-ar aştepta la un toggling semnal cu privire la testul de aderenţă de ieşire:
testpin <= ceas; (VHDL)
dar aceasta este logica constant ridicat, în cazul în care ceas de intrare la FPGA este provenite dintr-o Oscilator, am măsurat şi OK / toggling.

Depinde de spus în cazul în care este plasat în linia de entitate.În cazul în care cesiunea este necondiţionată, ai dreptate.

este în mijlocul de logica, in între începe de arhitectură şi de sfârşit.

de ce nu da ceasul la ieşire?Adaugă după 7 minute:Oh, şi nu este într-un proces.este o problemă?
anterior cu Xilinx Mereu am făcut asta, acum cu Actel poate fi diferit?

în cazul în care este in interiorul ceasului sensibilitate proces şi cu privire la schimbările pozitive ceas marginea de o / p vor fi întotdeauna de mare ..

aţi putea fi mai detaliate?de ce va fi întotdeauna de mare?

Am încercat, fără nici o procese şi,
de asemenea, în cadrul unui proces de sensibile la ceas.Adăugat după 1 oră 6 minute:dacă i verifica EDN fişier, se pare că aceasta nu a atribui o IO tampon pentru aceste insigne.de ce?

pentru un alt semnal:
(port fpga_test2 (direcţie de iesire))
...
exemplu fpga_test2_pad (viewRef Prim (cellRef OUTBUF (libraryRef PA3)))

pentru acest semnal:
(port fpga_test10 (direcţie INPUT))
i-am condus-o cu un ceas, aceasta nu ar trebui să fie o intrare.

shanmugaveld a scris:
"în cazul în care este in interiorul ceasului sensibilitate proces şi cu privire la schimbările pozitive ceas marginea de o / p vor fi întotdeauna de mare .."

De ce este atât de evident??De ce este aşa de mare?Vă rugăm să ne oferiţi o explicaţie prea.

Mi-ar ghici că
e doar pentru că timp de iesire este actualizat este atunci cand ceasul este mare (în creştere marginea).

vrei să spui pontaj de iesire semnal de ceas cu ea însăşi?
Aceasta nu este că am făcut-o.

pentru al face mai interesant, am făcut câteva modificări:
2 semnale de intrare de ceas (2 aflate la bord, oscilatoare: 66mhz, 32khz) sunt rutate la testpin rezultate fără nici procese.clk1 (66mhz) este de pontaj onchip flipflops, de asemenea, clk2 nu este utilizat pe-chip.clk2 poate fi măsurată pe testpin, în timp ce clk1 ieşire stucked mare.
deci uneori trasee semnale de la rezultate, uneori, nu ?????mi-e chip rupt?actel proasic3.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back