Teorema

B

biff44

Guest
Nu apariţia metamaterials demonstra falsitatea teoremei Foster reactanţă?

http://en.wikipedia.org/wiki/Foster_reactance_theorem

biff44 a scris:

Nu apariţia metamaterials demonstra falsitatea teoremei Foster reactanţă?

http://en.wikipedia.org/wiki/Foster_reactance_theorem

"reţele de pasiv au impedances şi admitances care întotdeauna roti sensul acelor de ceasornic pe un grafic Smith" este ceea ce am crezut intotdeauna, bazate pe teorema de reactanţă Foster.Dar limitate mea () înţelegerea metamaterials este faptul că acestea se poate roti contra sensul acelor de ceasornic pe diagramă Smith.Deci, bobine de reactanţă promovează "teoremă" este disproven?

http://books.google.com/books?id=wYpj-T0aT6kC&pg=PA150&lpg=PA150&dq=fosters reactance theorem smith chart&source=bl&ots=LKSXcoKzU3&sig=wg5BJy8dR-dkebWZ7vp1CfGqYXA&hl=en&ei=EQ6bSp2wNc6wmAediYnFBA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum = 4 # v = onepage & q = & f = false

biff44 a scris:

"reţele de pasiv au impedances şi admitances care întotdeauna roti sensul acelor de ceasornic pe un grafic Smith" este ceea ce am crezut intotdeauna, bazate pe teorema de reactanţă Foster.
Dar limitate mea () înţelegerea metamaterials este faptul că acestea se poate roti contra sensul acelor de ceasornic pe diagramă Smith.
Deci, bobine de reactanţă promovează "teoremă" este disproven?

Un Google rapid transformat până acest lucru:
http://repository.upenn.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1305&context=ese_papers
Acest lucru este scris de către una dintre autorităţile de la metamaterials (Engheta) ca răspuns la una dintre autorităţile de la anti-metamaterials (Munk).

Vă mulţumim pentru KATKO îndreptat atenţia spre document şi să link-ul.
Cu toate acestea, eu nu sunt surprins de faptul că există unele materiale noi, care nu îndeplinesc teorema Foster.El a dezvoltat-o în 1920th şi el a avut reactances lumped doar pasiv în mintea lui - nu ştiind că, probabil, unele materiale de alte "chestii" (de exemplu, cuptor cu microunde), se va potrivi cu aceasta teorema, de asemenea.satisfy this theorem I never would consider this fact as a "disproval" of the theorem.

Dar, pe de altă parte, în cazul în care există unele materiale care nu
îndeplinesc această teoremă Niciodată n-aş considera acest lucru ca o disproval "" a teoremei.

Conceptual aş spune că diferenţa vine în examinarea mass-media eficient comparativ cu mai simplu, lumped modele de element.Acest lucru este în esenţă dezbatere între metamaterial şi anti-cercetători metamaterial, având în vedere modul în care puteţi trata un sistem cât mai eficient de omogene şi dacă acesta este valabil la toate.Un subiect interesant pentru sure.

Multumesc pentru hârtie!Nice găsi!

Sunt curios, deoarece există idei de bază, am despre cuptor cu microunde, şi am pârghie în afara acestor idei în tot felul de domenii pentru a dezvolta noi componente / sisteme.În trecut, am fost cauzate de existenţa teoremei reactanţă Foster.De exemplu, în zone în care pe care încercaţi să îmbunătăţească rezonator Q, nu vă puteţi conecta pur şi simplu, două rezonatoare împreună şi de a lua pantă de reactanţă mai mult, pentru că s-ar putea sfârşi prin a merge la un scurt-circuit la un circuit deschis, şi apoi înapoi la un scurt-circuit într-un interval de frecvenţă foarte scurt, doar pentru a satisface teorema Foster reactanţă.În cazul în care aceasta poate fi încălcat, poate mai mare de noi tipuri de rezonatoare Q poate fi concepută.S-ar fi la îndemână pentru a avea un rezonator microstrip cu un Q de 500 sau cam asa ceva.

Bogat

Im 'nu ca până pe metamaterials aşa cum am ar trebui să fie, dar eu mi amintesc vedea unele documente de rezonator în jur.O problemă este faptul că elementele comune metamaterial (SRRs) sunt destul de lossy.Cred că pierderea de frecvenţă mai mare (THz ) versiuni ale metamaterials sunt mai mici, dar eu nu ştiu ce fel de Q puteţi obţine de la microunde / metamaterials dimensiune microstrip.

Poate vrei să te uiţi în lucru Eleftheriades ", cea mai mare parte cercetărilor sale metamaterial se concentrează pe implementările T-line, aşa că s-ar putea fi de folos.Eu sunt mai familiarizaţi cu metamaterials volumetrice

Sunt de acord cu LuW,
Insted de a folosi pe termen disproven putem folosi corolarul termen lung pentru teorema?

Nu-mi plac argumentând despre semantica, dar când am auzit fraza "Soarele se ridică întotdeauna la est şi stabileşte în vest", şi o zi am gasit-o creştere în partea de sud, am tendinţa să mă gândesc la abandonarea fraza ansamblu, ca nu cumva te-am pierdut în pădure într-o zi!

Aş spune doar revizui ipotezele din teorema, ca şi în hârtie Engheta.Teorema este încă valabil atunci când se analizează un subset mai mic de probleme, chestii din astea.

Limită de "difracţie" este o limită de greu - daca efectele neglijarea metamaterial, de exemplu.Sistemele de imagerie au depăşit această limită ",", dar încă mai deţine în multe, multe cazuri - doar un subset mai mică decât a fost o dată crezut.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back