temperatura de impact asupra CMOS îndoite amperi cascode op

T

tia_design

Guest
Am proiectat un pliat cascode amperi op, atunci când faci simulare pentru temperatură diferite, am găsit mare diferenţă de temperatură diferite.N-am mai făcut asta înainte, astfel încât, în general, pentru a analiza modul în care ea?Care este impactul asupra performanţei temeprature amperi op?

spec. care este schimbat la temperatură diferite în design dumneavoastră?Temperatura se va schimba câştiga şi GBW

Pentru a depăşi dependenţa de temperatură, este mai bine să se adopte de proiectare constanta-GM.

În general vorbind, performanţa opamp CMOS este influenţată de temperatura nu va atît de mare, fie părtinitoare cu constantă sau ptat curent.

Transconductance ale perechii de intrare dif va varia în funcţie de temperatură.Dacă aceasta este un motiv de îngrijorare, ar trebui să prejudecată este cu o sursă de curent, care va duce la o GM constantă.A se vedea pagina 248 din analogic a circuitelor integrate Design de Johns şi Martin

johnsmith101 a scris:

Transconductance ale perechii de intrare dif va varia în funcţie de temperatură.
Dacă aceasta este un motiv de îngrijorare, ar trebui să prejudecată este cu o sursă de curent, care va duce la o GM constantă.
A se vedea pagina 248 din analogic a circuitelor integrate Design de Johns şi Martin

Check Point dvs. dc, poate că unele tranzistori au fost în triodă.

OMEsystem a scris:johnsmith101 a scris:

Transconductance ale perechii de intrare dif va varia în funcţie de temperatură.
Dacă aceasta este un motiv de îngrijorare, ar trebui să prejudecată este cu o sursă de curent, care va duce la o GM constantă.
A se vedea pagina 248 din analogic a circuitelor integrate Design de Johns şi Martin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back