Te rog spune-mi cum e să funcţioneze.

P

psthanh

Guest
eu am acest circuit, dar eu nu inteleg cum de lucru.Te rog spune-mi.Iti multumesc foarte mult. [/ img]
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

arata ca un circuit biasing simplu s-au Vbn şi Vcn pot fi utilizate pentru părtinire reţeaua N a vă permite să spun, de exemplu, o opamp, şi Vbp şi VCP sunt folosite pentru a deviaţiei reţea P opamp acelaşi lucru.Toate tranzistori de la extrema stângă par a fi o parte din start-up de circuit.

Hope this ajutor,

diemilio

Vă mulţumesc domnule.Este folosit în amperi op.dar i dont înţeleg despre fiecare utilizare luni pentru ce.
Şi ceea ce este diferit de o pe asta şi bandgap.pentru că atunci când am simula aceasta vcn au sensibile cu 4mv temperatura pe grad C. am nevoie de el pentru senzorul de temperatură, dar eu am nevoie pentru a înţelege în mod clar despre aceasta.Vă mulţumim din nou.

Este cu adevărat un circuit de părtinire ca diemilio a spus.Dar nu e bun un senzor de temperatură pentru temperatura sa exponenţială coeficient.Acturally o tensiune de simplu joncţiune PN are performanţe mai bune.
Hope this ajutor!

Referinţe Bandgap sunt proiectate cu ajutorul unui circuit care are atât un factor (de obicei, o tensiune), care creşte atunci când temperatura creşte (PTAT), precum şi una care scade (CTAT), atunci când temperatura creşte., care utilizează aceste doi factori dependenţa de temperatură de tensiuni se poate anula la primul ordin.Pentru senzori de temperatură ce ai nevoie este fie doar PTAT sau circuitul CTAT, şi cel mai bun mod de a face acest lucru este prin utilizarea bazei de tensiune emiţător a unui BJT, deoarece este dependenţa de temperatură este un fel de liniar.

Cu respect,

diemilio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back