Te rog ajuta-ma-problema HFSS

A

ablendos

Guest
Eu nu pot importa cilindru eliptic în HFSS.when salvez modelul, acesta va arăta că mesajul de eroare ASCI cod.Am pe cineva cunoscut??

te rog ajută-mă ......... mulþumiri

HFSS v9.1 raport de eroare

De asemenea, am întâlnit o problemă cu v9.1.
Sweep rapid nu se poate lucra pe computerul meu.
Voi obligat să "Interpolare" şi a salva domenii, cu opţiune de "discret" ...

Mai mult decât atât, ca şi pentru mine, simulator este încă destul de instabile.
Funcţia de "duplicat" este în mod special "windows'-şi poată bug-uri, fără explicaţii.

Ne pare rău, despre problema ta, nu te pot ajuta specifficaly
utiliza site-ul web Ansoft: Sunt sigur că vor răspunde.
Oricum, nu-i de import obiect dvs. de la v8.5 hfss?
Dacă da, de import, cu întregul proiect. CLS fişier în V9 hfss?
atunci când importul de proiect, grija cu nume de obiecte (nu "-" sunt permise, de exemplu)littlindian

Ablendos Bună,

butelie a face u înseamnă de import sau export eliptica?Verificaţi că fişierele sunt compatiable sat.Acum, ACIS 12 este disponibil aşa că dacă aveţi un fişier care este ACIS 12 şi atunci când încercaţi să u import în HFSS care sprijină ACIS 10 (cred), apoi u au o problemă.În cazul în care la export în SM3 încercaţi să salvaţi în cea mai recentă formatul ACIS.

Hope this ajutor.

Noroc,
Element7k

ablendos a scris:

Eu nu pot importa cilindru eliptic în HFSS.when salvez modelul, acesta va arăta că mesajul de eroare ASCI cod.
Am pe cineva cunoscut??te rog ajută-mă ......... mulþumiri

pe care software-ul se poate deschide. sat fişier?Autocad?
I try la spre export, HFSS model 3D, în scopul de a lua nişte dimensiuni pentru a construi aceasta.
Sper că ni º te poate ajuta.mulţumesc!

Randyding Bună,

ACIS este o marcă înregistrată a spaţiale.(Cred că preluat recent de către Dassault) AutoCAD, Solid Works, KeyCreator, etc poate deschide şi modifica *. sat fişiere.

Solidview va fi un program bun si ieftin, dacă tu chiar nevoie de vrei dimensiuni.

Noroc,
Element7k

randyding a scris:

pe care software-ul se poate deschide. sat fişier?
Autocad?

I try la spre export, HFSS model 3D, în scopul de a lua nişte dimensiuni pentru a construi aceasta.

Sper că ni º te poate ajuta.
mulţumesc!

Max Element7k,
Multumesc pentru info, I try deschis. Sat fişier folosind AutoCAD 2002, locul de muncă didnot.Cred că AutoCAD poate genera. Sat de fişiere, dar nu pot deschide.
Ştiţi unde se poate descărca solidview?
Vă mulţumim din nou.

Randyding

Randyding Bună,

i think u nevoie pentru a avea ver solide de AutoCAD.Puteţi folosi ochelari de cal pentru a căuta solidview.Puteţi să vă înregistraţi la site-ul lor, pentru un proces 15 zile gratuită a software-ului înainte de cumpărare.

Noroc,
Element7k

randyding a scris:

Max Element7k,

Multumesc pentru info, I try deschis. Sat fişier folosind AutoCAD 2002, locul de muncă didnot.
Cred că AutoCAD poate genera. Sat de fişiere, dar nu pot deschide.

Ştiţi unde se poate descărca solidview?

Vă mulţumim din nou.Randyding

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back