Te rog ajuta-ma analiza expert al acestui spectru

T

taotaohai

Guest
Te rog ajuta-ma analiza expert a acestui spectru, surse de joasă frecvenţă a zgomotului.

Mai întâi de toate, de circuit meu este un multi-cascadă etape, cu un număr de buclei de reacţie a amplificatorului de limitare.Obiectiv de proiectare este de a realiza rate de transfer de 20Gb / s rata de date.

În procesul de banda-test, înainte de a găsit frecvenţa de 15GHz, există un zgomot foarte mult, o mulţime de dezordine.Pseudo-semnal aleatoriu la 20Gb / s de aderare, diagrama ochi săraci.

Diagramă este circuitul de ieşire spectrului de frecvenţă numai cu puterea, care nu sunt încă să se alăture semnalele de curent alternativ. Şi a spectrului este o medie a tuturor frecvenţele pe harta după.

Cred că pot exista două motive: 1, multi-inel structura de auto-excitat, rezultând într-o mulţime de puncte de pe spectrului de frecvenţă de zgomot; 2, problema din structura, zgomotul substrat este principalul motiv, există o mulţime de zgomot

de cuplare acustice, sau de alimentarea cu energie electrică de cuplare primite de zgomot.

Dar aceasta este doar presupuneri, vă rugăm să înţelegeţi spectrului de prieteni să mă ajute să analizeze.

Mulţumesc foarte mult!?Vrei să ştii mai multe despre circuit, e-mail meu: taohaizhou (at) gmail.com
Te rog!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back