Synopsys DC instalare

G

gold_kiss

Guest
Salut,
Cateva zile inapoi, cred ca au dat rf_system complet de instalare a procedurii de IC5.0 (Cadence design personalizat instrument).

De data asta am nevoie de ajutor pentru a instala synopsys DC 2004.Vă rog să-mi detaliate procedura dragă experţi.

De asemenea, menţionăm toate fişierele pe care am nevoie pentru a avea ...

4 ur aşteaptă răspuns.
Mulţumesc,
Gold_kiss

INSTALL_README.txt
syn_vV-2004.06-SP2_common.tar
syn_vV-2004.06-SP2_linux.tar
apoi urmaţi INSTALL_README.txt pas 4 ~ 6
Cod:4.Uncompress şi untar de Synopsys de instalare într-un fişier separat directorul de instalare.

% Mkdir-p / usr / synopsys / synopsysinstaller

Mv synopsysinstaller_v1.0%. <n>. Tar.Z / usr / synopsys / synopsysinstaller

% Cd / usr / synopsys / synopsysinstaller

% Cat synopsysinstaller_v1.0. <n>. Tar.Z | uncompress | tar xvf --5.
Adăugaţi la directorul de instalare pentru a vă UNIX cale.% Set path = (/ usr / synopsys / synopsysinstaller $ cale)6.
Pentru a instala software-ul, introduce una din următoarele comenzi de instalare:%. / Install.now (pentru a utiliza text prompturi)%. / Setup.sh (pentru a utiliza un GUI)

Cred că instalarea pieselor sunt drepte înainte.Dar sunt probleme cu privire la înfiinţarea de licenţă şi de configurare a mediului.

Mai, vă rog, la lista de măsuri pentru a setup de licenţă şi, de asemenea, vă împărtăşesc mediului de configurare sursă de fişier?

Sunt folosind Linux.

Trebuie să aveţi la dosar "synopsysinstaller" pentru a instala versiunea 2004.06 şi mai târziu.Versiunea mai veche nu au nevoie de ea.

De la INSTALL_README.txt
Cod:De înfiinţare a utilizatorului de Mediu

================================================== ======Pentru a vă setaţi utilizatorilor, trebuie să creaţi un fişier sursă Synopsys, sau să modificaţi

fiecare utilizator al $ HOME setup fişiere (în mod obişnuit. cshrc,. profil,. kshrc, sau. bashrc),

după cum urmează.
Pentru instrument de informaţii specifice, a se vedea "Configurarea <product_name>

pentru fiecare utilizator "în instrumentul corespunzător capitol în ghidul de instalare.1.
Setare SNPSLMD_LICENSE_FILE, LM_LICENSE_FILE sau a unui instrument specific de acordare a licenţelor variabilă.Această variabilă specifică calea către Synopsys FLEXlm licenţă server.Notă:

SNPSLMD_LICENSE_FILE este susţinută doar de instrumente cu ajutorul snpslmd Synopsys

Comună de licenţiere (SCL) daemon.
LM_LICENSE_FILE este susţinută de toate Synopsys

unelte (toate daemons).În următorul exemplu, se presupune că a Synopsys licenţă server

este utilizând portul TCP 27000, implicit port.
(Cu toate acestea, aveţi posibilitatea de a specifica un alt

port prin modificarea SERVER linie a site-ului dvs. keyfile - de exemplu,

"Server myserver 8308a297 26585.")Exemplu:* Adauga la. Cshrcsetenv SNPSLMD_LICENSE_FILE 27000 (la) myserver

sau

setenv LM_LICENSE_FILE 27000 (la) myserver* Adauga la. Profil,. Kshrc, sau. BashrcSNPSLMD_LICENSE_FILE = 27000 (la) myserver; export SNPSLMD_LICENSE_FILE

sau

LM_LICENSE_FILE = 27000 (la) myserver; export LM_LICENSE_FILE2.
Adăugaţi instrument fişierele executabile de utilizator cale.Exemplu:* Adauga la. Cshrc:set path = (synopsys_root / <platform> / <product> / bin $ cale)* Adauga la. Profil,. Kshrc, sau. Bashrc:pATH = synopsys_root / <platform> / <product> / bin: $ PATH

export PATHNotă:

Pentru anumite instrumente, potrivit directorul de fişiere executabile

este synopsys_root / bin.3.
Setare orice instrument specific variabile.În multe cazuri, instrument specific variabile de mediu, trebuie să fie stabilite.

De obicei, aveţi nevoie pentru a seta o variabilă de mediu ce puncte

la directorul rădăcină pentru Synopsys instrument.Exemplu:setenv SYNOPSYS / cale / către / synopsys_rootNotă:

Nu toate instrumentele de utilizare a $ SYNOPSYS variabilă de mediu.
În unele

cazuri, alte instrumente specifice, variabilele trebuie să fie stabilite. Vezi

Ghidul de Instalare pentru detalii.

Bună ziua tuturor

Am o problemă de instalare Synopsys DC
Am Synopsys DC 2005.09-SP4 versiune, a încercat installaling pe fedora 8, are următoarea eroare.

EROARE: nu a reuşit să execute / uar/synopsys/X-2005.09-SP4/admin/install/syn/bin/install_psyn

Poate unii o să-mi ajute la rezolvarea acestei probleme

Thankq în avans

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back