Switch modul baterie, UC3909

E

eem2am

Guest
Salut

fac comutate baterie cu UC3909Datasheet:
http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/uc3909.pdf

la pagina 8, Fig 3, se arată în circuit diagram

Am
scris 2 qu ...

1.De ce le folosesc un auxiliar bobina de a furniza UC3909.-Desigur, acestea ar trebui doar puterea de a UC3909 de la bobina secundar, care se conectează la bateria?

2.În ceea ce priveşte auxiliare bobina care furnizează UC3909 (şi, de asemenea, cel care furnizează primare PWM )...... atunci când sistemul este în modul de tarifare prelinge ...... va fi greu de furnizarea de orice curent de la toate .. . PWM, prin urmare, datoria de ciclu va fi redus şi tensiuni pe auxiliar colaci va scadea departe de a scăzut tensiuni inutile ..... cum poate aceasta fi prevenite?

super recunoştinţă pentru toate repliers

Acestea folosesc o bobina auxiliare pentru a izola de aprovizionare pentru a bateriei şi a ofertei de PWM şi UC3909.Cred că vor folosi aceasta tehnica pentru cel mai grav caz scenariu.

Dacă acestea doar pur şi simplu putere de 3909 de la bateria sursă, ceea ce în cazul în care terminalele de bateria este shorted apoi în 3909 nu va avea putere prea.

Uită-te la rezistenţă şi condensator după bobina furnizarea bateria.El acţionează ca o pre-sarcină care este esenţială atunci când se infiltra în modul de tarifare sau nu de încărcare de la toate.Se menţine tensiunea la toate secundar colaci.

mare Vă mulţumim pentru a răspunde.

-i ca i-ti face griji, deşi încă uc3909 cred ca ar putea fi furnizate de la bobina secundar că taxele bateria?

De asemenea, atunci când sistemul este oprit .. bateria va doar de descărcare de gestiune prin diode şi rezistenţe în care este dincolo de bobina auxiliare pe care le au furnizarea UC3909.

Nu pot sa inteleg.

de asemenea, de asemenea, i-am ingrijorat ca i încă nu se poate vedea doar la punctul de furnizarea UC3909 de la alte bobina secundar.-s-ar putea fi furnizate doar de la principalele secundar bobina?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back