sunt acolo orice metode pentru a calcula modelul array în HFSS

A

antenna_abc

Guest
Bună, toate.Am o întrebare despre HFSS.

De exemplu, chiar acum am simulat un element de antenă şi a obţine modele de radiaţii sale.Există moduri pentru mine pentru a calcula o matrice de antenă pe baza acestui element de doar folosind însumarea simplu vector în HFSS, dacă nu de cuplare reciprocă are în vedere în acest moment?

Mulţumesc.

Mi-ar face-o în Matlab.

Import model de întâlnire al elementului individuale, astfel cum a simulate de HFSS şi se aplică pe etape de bază-ecuaţii array (a se vedea capitolul 9 din "Introducere în Vreme Sytems" de Skolnik)

Am făcut acest lucru pentru o antena patch Am încercat să fază şi atâta timp cât tu nu isi asuma nici de cuplare, acest lucru a dat rezultate destul de bine.

În cazul în care elementul este destul de simplu şi aveţi suficientă memorie, de ce nu manual faianta-o?O altă opţiune este să folosiţi master-slave graniţele pentru a simula o "semi-infinit" matrice.Acest lucru este explicat în manualul de undeva ...Aş putea urmări-o jos, dacă doriţi.

De departe cea mai rapidă soluţie este Matlab, totuşi.Dacă vă întrebaţi, I a putea urmări în jos codul pentru tine pentru că, în calitate de bine.

Multumesc foarte mult, AndyECE.Dacă este posibil, să vă împărtăşesc codul pentru programul tău MATLAB pentru mine?

Am ataşat un fişier ZIP, care conţine următoarele:

phasedArray.m - script pentru estimarea pe etape array
locations.mat - 3D locatii a fiecărui element
singleElementGain - model fascicul de un singur element
mmpolar - un fişier de mare pentru a pune la cale modele de radiaţii în mod corect-Am aruncat în unele vechi de date, astfel încât să puteţi vedea cum am formatat totul.Dreptul de script-ul ar trebui să fie pe deplin operaţională acum.Intotdeauna mi-am fi mai uşor pentru a edita codul, care funcţionează atunci când am început, mai degrabă decât o bucată de cod care nu face de fapt nimic.

Lasă-mă să ştiu cum merge!
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back