Sugeraţi-mi arhitectura de diferenţa Ring VCO!

F

flyinspace

Guest
Bună ziua, toată lumea
Sunt proiectarea o diferenţă Ring VCO în CMOS 0.35um proces.Este principala sunt specificatiile de mai jos:
Tuning interval: 10M-150m, cu intrare de control la nivel de tensiune, 5V de alimentare, mai mic zgomot de fază (nu sunt sigur cu privire la valoarea exacta, este mai bine, când mai mică), mai bine de alimentare suprimarea, bun substrat zgomot suprimarea, rezultatul este pătrat val cu 50% taxa ciclu
Meu de design important să se ataşează de mai jos fază de zgomot
şi de mai bună sursă de alimentare suprimarea.În acelaşi timp, am selectaţi diferenţa Ring VCO ca urmare a cererii de frecvenţă joasă.Cine poate să-mi daţi câteva ponturi despre detaliate achitecture?Pentru a abtain de o performanţă mai bună, cât de multe etape este necesar (3 sau 4 etape)?
Dacă prezent o sugestie,
vă rugăm să vă posta motive împreună.
Mulţumesc în avans.

u au menţionat toate specificatiile dar de operare frequencu!

pentru GHz gama tuning gamă joasă (în procente) a LC oscilatoare oferi cel mai mic zgomot de fază de consum de energie pentru a raportului.

inelul oscilatoare provise foarte largă gamă tuning potrivite pentru aplicarea digital offen datorită mai mare faza de zgomot pentru a ratei de consum de energie.

pentru oscilatoare LC acolo este de numai 3 util topologii symetric dar unul este mai bun din cauza pâlpâire de reducere a zgomotului şi 1 / 2 cerute de putere (actual reutilizării).

inel oscilatoare sunt făcute diferenţial şi singur sa încheiat, atât din ele sunt utilizate în IC design, dar în conformitate cu documentele de doi cuplate unic încheiat inel Oscilator au cel mai mic zgomot de fază pentru un nivel de putere determinat.

BEST!

Bună ziua goodboy_pl,
Apreciez foarte mult de ajutorul dumneavoastră!

.

I s-au prezentat la interval de frecvenţă de operare - Tuning interval: 10MHz-150MHz.

Beacause meu VCO este de frecvenţe joase aplicare (Ceas generator în MCU), LC Oscilator nu este potrivit pentru mine.Prin urmare, am selectaţi defference Ring VCO, pentru a reduce emisiile de zgomot de fază.
Aţi menţionat "doi cuplate unic încheiat inel Oscilator au cel mai mic zgomot de fază".Poţi să ofere suport de hârtie sau relativă pe link-ul pentru mine?
Cât despre arhitectura de cascode, folosind pentru Ring VCO?

Pentru vco design, poti cumpara cartea "de proiectare a scăzut de zgomot Oscilator", sau puteţi căuta pe Google, exista de mult pe hârtie este publicat în IEEE.

lxb97409

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back