substrat de Valori tipice de contact de rezistenţă?

L

lagos.jl

Guest
Dear all,

Ce este o valoare tipică pentru rezistenta a conexiunii substrat al fiecărui MOS într-un proces de 0.35 CMOS?Vorbesc despre rezistenta eficiente, care, de exemplu, terminalul mai mare parte a NMOS o vor vedea la linia de sol, atunci când sunt conectate direct la acesta (ca de exemplu tipic NMOS cu sursă şi în vrac legat de motivul că se găsesc în simple curent oglinzi) .Cred că această rezistenţă ar trebui să ţină seama de rezistenţă în vrac, precum şi de contact şi a rezistenţei VIAS, de asemenea.

Am observat că modelul BSIM3v3 nu are acest model de rezistenţă, dar eu sunt de lucru într-un design foarte sensibile şi de necesitatea de a acestui model de rezistenţă cu precizie.Am de gând să modelului acestuia prin adăugarea de schemele mele într-o rezistenţă în serie cu terminale în vrac fiecare tranzistor lui, atât pentru PMOS si NMOS.

Ei bine, mulţumesc în avans pentru orice informaţii / idei / referinte!

Cu respect,

Jorge.

Poate ca vei fi cu greu valoarea exact a rezistenţei parazitare ale terminalului în vrac.
Frecvent vom folosi P-napolitane Sub, ρ ≈ 13Ω cm (sau în jurul 10Ω cm),
în cazul în care folosiţi o epi-napolitane Sub, ρ ≈ 0.01 ~ 0.1Ω cm
R = ρ * L / S = ρ * L / (w * h) = (ρ / h) * (L / W) = Rsquare * L / W
h este inaltime de rezistenţă, este aproape o constantă.
Pentru cea mai mare parte este un întreg, şi-au calea de multe recursiv la nivelul solului inferioare (sau sub PAD), astfel încât cu greu o poate da afară de rezistenţă exacte parazitare.

Utilizaţi LPE, putem obţine o vaule grosier de ea.

llbaobao, mulţumesc foarte mult pentru răspunsul dumneavoastră.În cazul meu, eu sunt încă în faza de proiectare, astfel nu au nici un aspect pentru a efectua extracţie parazite.Cu toate acestea, am fost sfătuit să utilizeze un rezistor 100 - 200 ohm, în serie cu terminalul mai mare parte din fiecare tranzistor la acest model de rezistenţă ...Credeţi că este un caz, gama realiste de valori?

Vă mulţumim din nou pentru sfaturi dvs.,

Cu respect,
Jorge.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back