structurile EBG şi numărul de celule de

S

shahid78

Guest
în structuri EBG avem aranjament periodică a unor forma special.de exemplu, în tip de ciuperci EBG avem aranjament periodice de patch-uri pătrat cu VIAS.şi fiecare cu ciuperci prin formularul o singură celulă de structura EBG
întrebarea mea este cât de multe ciuperci, cum ar repetate (celule), avem nevoie de design pentru orice antena practică?
şi modul în care numărul de ciuperci efect de parametrii de performanţă a antenei?cu respect

Voi răspunde la întrebarea dvs..

prima de a începe cu o primă de bază pentru .... exemplu, şi de a verifica rezultatele dvs. ... pune-un alt prime şi de a verifica it iar ... şi aşa mai departe.Mustafa

hello .. Shahid
ca o degetul mare de regulă always a face mărimea totală a avionul la sol EBG mai mare de 1.1 lambda.Aşa cum vom determina faza de reflectare a celula unitate EBG considerând-o ca infinit, mai multe numărul de celule, mai aproape de ea va da rezultate la unul simulat.Am incercat sa merg de mai jos 1.1 lambda, dar rezultatele au început în schimbare.Păstraţi deci planul solului EBG> 1.1 lambda ..Hope it ajutor ..

Cu respect
Praful

hi praful

mulţumiri pentru răspunsul dumneavoastră., dar încă unele îndoieli.
le-aţi menţionat că motivul EBG dimensiunea plan ar trebui să fie de cel puţin 1.1 * lambda., care yuor lambda este vorba?de spaţiu liber de lungimi de undă sau ghidate de lungimi de undă?

, de asemenea, cred că acest 1.1 * lambda marimea la sol este prea mare pentru EBG, deoarece una EBG Avantajul acestei metode este de a reduce dimensiunea la sol avionul.

a statului de degetul mare, care le-aţi menţionat este valabil pentru planul solului CPMcu respect
Shahid

hello .. Shahid
lambda este spaţiu liber lungime de undă.în cazul în care doriţi să aveţi planul de teren mai mici, atunci ce trebuie să faci a verifica it prin schimbarea parametrilor.Este foarte dificil să perdict natura EBG în cazul în care planul solului este mai mică decât lambda ....

Cu respect
Praful

hello .. sahidMa intrebam daca te-ai găsit orice mijloace pentru a reduce dimensiunea de planul solului EBG.I sînt privire, de asemenea, pentru unele lucru care ajuta la reducerea dimensiunii.Problema este, de îndată ce vom reduce dimensiunea sol EBG, randamentul pierderea zbârcit-o.Lasă-mă să ştiu dacă aţi afla ceva ..noroc

hello Shahid,
Ai fost de succes în găsirea de soluţii pentru a reduce dimensiunea de planul solului EBG?După ce vom reduce mărimea, S11 este afectată prea precum şi sidelobes devine mai pronunţată ..

hi prafuldeo

well i sînt încă, de asemenea, faci unele simulări pentru a ajunge la nici o concluzie.
dar eu sunt de acord cu tine ca ai reduce dimensiunea planul solului, ea va afecta pierderea de returnare şi lobi adverse, cu toate acestea, dimensiunea necesară pentru planul solului EBG ar trebui să fie mai mică decât planul solului PEC pentru aceeaşi performanţă

Sper să găsească unele concluzii valide cu privire la această problemă, în viitor, sau poate fi altcineva pot posta comentarii lor de a rezolva această problemă

cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back