Strong Reglaj Jitter pe AMCC405EP CPU

M

mr_ghz

Guest
Max toate

Am proiectat un consiliu de procesor cu un 405EP AMCC controler.Consiliul de ansamblu funcţionează bine cu un Linux şi QT.

Prin EMC testare am văzut un comportament ciudat al consiliului de: ceas 266MHz procesor are o bruiaj puternic pe ea, dar ceasul 66MHz de intrare nu are.

Permiteţi-mi să explic de design un pic mai mult: SYSClk procesorului este acţionat de o crystaloscillator 66MHz.Pegel, bruiaj totul OK.PLL în interiorul procesorului ruleaza pe o frecvenţă de 800 MHz VCO (66MHz * 12).Divider transmite este setată la: 3 aceasta dă corefrequency de 266MHz.Pe toate frecvenţele pe care sunt create din acest coreclock (MemClk, PLBClk, ...) Am măsură de bruiaj.Jitter-ul arată ca un loopfilter instabile a PLL.

PLL are o VCC separete aşa cum se menţionează în fişa tehnică, de asemenea, de zgomot de aprovizionare este scăzută.

PLL a tunebits unele "" care nu sunt clar descrise în fişa tehnică.Când m-am utiliza valorile date -> bruiaj apare.Am jucat un pic cu tuningbits.Am găsit mai multe combinaţii care se desfăşoară de răcire fin (de asemenea, de către / de încălzire bord, supra-şi tensiune minimă).

Nu cunosc pe nimeni acest comportament a acestui procesor?
Nu oricine ştie sensul exact al acestor tuningbits?
Unele idei mai multe?

Thanks in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back