Stereo Decoder [Ajutor]

O

oasis4355

Guest
Salut,

http://circuitos.cl.tripod.com/schem/r45.gif

Am venit peste acest decodor stereo, am înţeles că 19khz pilot este un semnal pentru decodorul de a dectect că este un semnal MPX că este de primire.

Sunt mirat de utilizare a Pin 15 din prezenta IC, LM1800, ceea ce este oscilator pentru?
Iar monitorul "pilot" pe pin11, ceea ce face că înseamnă, de fapt?

Vă rugăm să ajute

Thanks in advance
Charis

În primul rând uita-te la foaie de date:
http://eshop.engineering.uiowa.edu/NI/pdfs/00/78/DS007888.pdf
Acest decodor este de tip PLL.VCO este rc de tip şi pe pinul 15 trebuie să fie conectat RC adecvate pentru frecvenţa de oscilaţie care este 76kHz.Pin 11 este de a monitoriza PIN-ul în cazul în care puteţi măsura frecvenţa de VCO împărţit la 4.Acesta trebuie să fie aproape de 19kHz Reglaj atunci când nu este blocată, prezent nici un semnal MPX.Cu MPX prezent vă ajustaţi R5 (frecvenţa VCO), până când se blochează şi lampa de stereo pe pinul 7 aprinde.

Salut,

Mai am câteva întrebări ...

De ce VCO trebuie să fie de 4 ori a frecvenţei-pilot?
A putea i înlocuiască lămpii, cu unele LED-uri?
Din moment ce i a putea ajusta VCO, până când lampa este, ce se utilizează PIN-ul 11?
Are 11 PIN-ul conectat la un circuit de alte?
Pot doar lăsa PIN-ul 11 deschisă?

Apropo, ştii unde am putea găsi un tip care nu Reglaj de decodor?Am încercat Google IT, nu se poate găsi o mare parte din ea.

Thanks in advance
Charis

Frecvenţa VCO a fost ales cât mai scăzut posibil din motive de simplitate.Necesare 38kHz semnal DEMULTIPLEXER, care trebuie să aibă 50:50 ciclu de taxe pot fi atinse cu divider simple de către 2.Nimeni nu a spus că trebuie să se 76kHz.
Lampa poate fi înlocuit cu rezistor serie de LED-uri şi adecvate.
Pin 11 este utilizat pentru monitorizarea, dacă este necesar.Normaly este lăsată deschisă.
Decodoare stereo Prima construi cu Discretes ca tuburi sau de tranzistori au fost utilizaţi 19kHz semnal-pilot şi cu dublare de frecvenţă pentru a produce 38kHz.
Toate chips-uri decodor stereo de la această generaţie sunt, utilizând o tehnică Reglaj pentru generarea de 38kHz transportator demultiplexing.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back