STA Problema cu Encounter

F

Fahmy

Guest
Bună tuturor,
I sînt care se confruntă cu o problemă STA cu SoC Encounter.

La proiectarea am de lucru pe, există unele registre cu ambele stabilite şi conduse de a nu putea suporta unele logica.Această logică poate fi declanşat de un ceas.Această logică este conceput într-un mod care asigura că numai unul dintre ei (fie stabilite sau pentru a reseta) ar putea fi active la un moment dat.Cu toate acestea Encounter nu recunoaşte relaţia logică dintre cele două semnale şi rapoartele o încălcare ca urmare a deassertion simultană a ambelor stabilite şi a nu putea suporta (condusa de marginea acelaşi ceas), care Sunt sigur că această încălcare nu este adevărat.

Întrebarea mea este că există o modalitate prin care pot instrui instrumentul să renunţaţi la acest tip de încălcări?Sau să ia în considerare funcţia logică, atunci când faci STA?(Fără a dezactiva orice control calendarul alte care ar putea fi real)

Cele mai bune complimente
Fahmy

aceasta va dezactiva verifica asincron pe o baza pe flop.am uitat sintaxa exacte, dar ei ceva de genul asta ...

set_disable_timing-la-la RESET SET [get_lib_cell FLOP *]
set_disable_timing-la-la RESET SET [get_lib_cell FLOP *]

Hi Shelby
Mulţumesc pentru ajutor.dar, din păcate, nu au de lucru, deoarece instrumentul nu vede o cale de set pentru a reseta.Se vede de căi care sunt curse împreună un ceas de conducere de la logica combinaţionale la setul iar celălalt este din acelaşi ceas a nu putea suporta.

Setarea path fals pe una dintre aceste două căi ar putea ascunde un alt calendar controale reale ..Ai o altă idee?

Ai nevoie pentru a dezactiva seta şi a reseta unul câte unul pentru a efectua recuperarea adecvată şi verificaţi de ştergere.

HTH
Shitansh

Fahmy a scris:

Bună tuturor,

I sînt care se confruntă cu o problemă STA cu SoC Encounter.La proiectarea am de lucru pe, există unele registre cu ambele stabilite şi conduse de a nu putea suporta unele logica.
Această logică poate fi declanşat de un ceas.
Această logică este conceput într-un mod care asigura că numai unul dintre ei (fie stabilite sau pentru a reseta) ar putea fi active la un moment dat.
Cu toate acestea Encounter nu recunoaşte relaţia logică dintre cele două semnale şi rapoartele o încălcare ca urmare a deassertion simultană a ambelor stabilite şi a nu putea suporta (condusa de marginea acelaşi ceas), care Sunt sigur că această încălcare nu este adevărat.Întrebarea mea este că există o modalitate prin care pot instrui instrumentul să renunţaţi la acest tip de încălcări?
Sau să ia în considerare funcţia logică, atunci când faci STA?
(Fără a dezactiva orice control calendarul alte care ar putea fi real)Cele mai bune complimente

Fahmy

Fahmy a scris:

...
instrument nu vede o cale de set pentru a reseta.
Se vede de căi care sunt curse împreună un ceas de conducere de la logica combinaţionale la setul iar celălalt este din acelaşi ceas a nu putea suporta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back