Spikes

M

master_picengineer

Guest
Bună tuturor,
Vă rugăm, care pot răspunde la aceste 2 intrebari:

1 - Pentru o tehnologie 65 nm (Sursa de alimentare de la 1 V) am obţinut piroane de 0.2V.În general vorbind, pentru o sursă de alimentare dată de la care procentul le considerăm piroane periculoase pentru circuitele noastre?
2 - Pentru o poarta, Spikes în producţia poate fi redus prin creşterea toamna / ora creştere a semnalele de intrare.Nu-mi place acest coz soluţie este nevoie de descrescătoare a frecvenţei.Nu cunosc pe nimeni altul de soluţii?

Multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Cu respect,

circuit diferit au obligaţia de diferite Spike control, pentru circuite digitale, este în principal la nivelul marjei de zgomot şi consumul de energie ....

I dont understand ce u înseamnă atunci când se referă u cad / ora de naştere cu frecvenţă, vă rugăm să elaboreze punctul dumneavoastră de vedere ...

Max Anand A. Srinivasan,
Să ia în considerare o poarta NAND şi doriţi pentru a determina frecvenţa maximă este de factori de producţie care suportă acel poarta.Să presupunem că această frecvenţă este F. Cu un astfel de frecvenţe semnalului de ieşire da rezultate bune, dar le-a piroane.Ştim că inserţie invertor rezolvă problema cu toate acestea, în introduce întârzieri suplimentare.O alta solutie pe care am găsit este de a creşte timpul de creştere scădere a intrărilor care conduc pentru scădere de durată a impulsului deja specificate.Asta înseamnă că noi trebuie să scadă în frecvenţă.
Acum, că totul este clar, oricine poate răspunde la întrebările mele 2?

Multumesc în adavance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back