Spectre

J

Johnson

Guest
Spectre este acum inclus în SPB16.0, este capabil de a simula AMS dosar Spice?

Salut,
Cred că vrei să spui SPECTRA si a fost parte a SPB din 14.
Pachet complet SPB include Allegro SI.

Cu respect,

O

majnoon a scris:

Salut,

Cred că vrei să spui SPECTRA si a fost parte a SPB din 14.

Pachet complet SPB include Allegro SI.Cu respect,O

Salut,
Aceasta este ceea ce am putut aduna de la documentaţia Cadence:Exemplu 8-1 Spice pentru a LMD MacroModel[External Model]Limba SPICELMD: (Limba Tlsim) sau nu tag-ul lingvistice necesare pentru Tlsim (implicit)Verilog-AMS pentru a LMD MacroModel
Tag-ul Limba în IOCell LMD MacroModel traduce Spectre în Verilog-modele de AMS.
Exemplu 8-2 Verilog-AMS pentru a LMD MacroModel[External Model]Limba Verilog-AMSLMD: (Limba Spectre)Adevărata Differential Modele în Spice şi Verilog-AMS pentru a LMD MacroModel
Tag-ul Limba în LMD 8-terminale de IOCell MacroModel se traduce implicit Tlsim în modelele diferenţial adevărat.
Pentru a specifica o selecţie diferită de limbă, introduceţioptiunea-em în ibis2signoise.
Non-standard pentru LMD MacroModel
Tag-ul Limba în IOCell LMD MacroModel traduce (care este, meciuri) fie HSpice, Spectre, sau Tlsim in non-modelele standard de limbă.
Aceste situaţii se aplică cu excepţia cazului în situaţiile în care introduceţioptiunea-em în ibis2signoise.
Utilitate ibis2signoise traducere suportă doar limbile descrise mai sus (VHDL-AMS nu este suportat).
Încercările de a traduce non-limbile acceptate genera un mesaj de eroare şi încheia procesul de traducere.
De mai sus este de la Allegro Si.

Cu respect,

O

Deci, acesta este capabil de a simula Verilog-AMS!Acum, eu trebuie să uite de instrument de viwer undă!Aveţi vreo sugestie?

Sandwork Design a avut un vizualizator de compatibil cu Cadence.
Ei sunt acum deţinute de aceşti tipi:

www.synopsys.com

Cu respect,

O

Johnson a scris:

Are Cadence viwer are propriile sale?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back