Specman vs OpenVera

L

LDM

Guest
Specman vs OpenVera -> Ce argumente pro si contra pentru fiecare unul din instrumentele?

Care instrument este utilizat mai frecvent?În ce cazuri?

Dacă am o alegere de a învăţa unul dintre ei, asa ca ce alegere ar trebui să fie mai bine?

Toate comentariile sunt mai mult decât binevenit.

Verificarea majore în metodă, nu instrumente.Metoda de specman şi openvera este acelaşi.openvera mai uşor de utilizat decât specman.Şi zi, doar severl înainte, cineva spune-mi cadenţă au fuzioneze specman la o platformă, poate cere câştiga-manager, funcţia acestuia este foarte puternic.

Asta este ok, metoda mai important instrument.
U-ar putea vorbi despre afirmarea şi Vear?
mulţumesc.

Afirmaţie este de la proiectare software-ul, la desgin software-ul, afirmaţia pot găsi mai mult de 50% de eroare, afirmaţia a aduna în lib software-ul şi software-ul, deci este puternic.Dar la IC proiectare, enginner IC nu le place să adăugaţi la afirmarea ei de cod, precum şi de verificare enginner chiar know loc servral pentru a adăuga afirmaţie, aşa că afirmaţia în proiectarea IC este limitată.

Inginer de multe ori de verificare a se vedea DUV ca blackblox, astfel încât ei chiar se pot adăuga la afirmaţia Interfac BlackBox.Şi cred că utilizarea important de afirmare este utilizat în whitebox, se poate adăuga la fiecare în cazul în care de proiectare.

xworld2008 a scris:

Afirmaţie este de la proiectare software-ul, la desgin software-ul, afirmaţia pot găsi mai mult de 50% de eroare, afirmaţia a aduna în lib software-ul şi software-ul, deci este puternic.
Dar la IC proiectare, enginner IC nu le place să adăugaţi la afirmarea ei de cod, precum şi de verificare enginner chiar know loc servral pentru a adăuga afirmaţie, aşa că afirmaţia în proiectarea IC este limitată.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back