sparge condiment este bun instrument

A

andy2000a

Guest
Hi everyone
Am incercat sa comparati smash5 cu Hspice2002.2 (Unix), si sa gasesti ceva
pentru luni este ok (utilizării directe hspice netslist), dar pentru bipolară design, hspice sprijin
T1 N1 N2 N3 "M = 14"
dar sparge sprijin este "zona"

si am verifica hspice rezultat pentru bandagp circuit
hspice arată Volt = 1.018
smahs5 pantof volt = 1.022
dar, am găsit-o în etapa iniţială, hspice au pulsul Vbg de la 0 -> 1.018v
ca start_up de lucru, dar, in direct pentru a sparge spectacol 1.022v

Sparge este un bun instrument pentru amestecat Mod de simulare, se poate accepta ambele condiment şi verilog, vhdl netlist.Cred că este mai rapid decât Hspice cu cheltuiala de a-şi pierde precizie.Nu fiecare instrument de simulare este acelaşi lucru, să ajungi să ştii ce primeşti.

da, de asemenea, cred că i se sparge mai potrivite pentru mix-semnal de simulare, de precizie, cum ar fi simularea de circuite analogice, hspice este mai bine.

Nu putem compara cu Hspice sparge.Hspice este un mic bloc de simulare analogică.Sparge este pentru un sistem mixt de semnal.Asta nu sunt cap la cap, dar concurent completa reciproc.

Hspice este un standard industrial simulator capabile să simuleze mari circuite analogice.Este de lucru foarte bine, este un simulator pentru adulţi.
Se sparge pentru jucam mai mare şi instabil pentru circuite analogice.
Nu putem compara acest simulatoare pentru circuite analogice cu privire la performanţele.
Felix

Salut,

Ele sunt o diferenţă semnificativă între sparge şi HSpice.

HSpice Spice este un simulator de circuite analogice.Alte simulatoare de acelaşi fel şi, de asemenea, sunt Eldo Spectre (care lucrează într-un mod aproape).Pentru rezolvarea circuit analiză, aceste simulatoare foloseşte o matrice complexă, în cazul în care fiecare tranzistor sau active aparat de circuit este modelized de condiment parametri.Ceea ce duce la o mare, şi aşa mai lent, matricea de calcul pentru resulving circuit.

Pentru analogic părţi din circuit, se sparge de lucrări, cum ar fi alte instrumente, cum ar fi MachTA sau de la Mentor Graphics HSIM.Se utilizează un tabel simplificat de referinţă pentru toate tranzistori care sunt similare, ceea ce rezultă într-o foarte simplificată de matrice, şi un calcul mai rapid.Acest mod de rezolvare a ecuatiilor este foarte util pentru "analogice, cum ar fi" simulări de circuite repetitive, cum ar fi de exemplu memorii.Dar acesta este limitat de precise simulări complexe de circuite analogice.

Cea mai mare advanage de sfărâmare simulator (altele sunt AdvanceMS de la Mentor), este abilitatea sa de a simula atât analogice si digitale în acelaşi mediului.AdvanceMS este un pic mai puternic, deoarece el permite utilizatorului să simuleze analogic ambele cu Eldo (real condiment simulator), sau cu MachTA (simplificată condiment simulator).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back