Spaţiul de lucru PSU clic pe zgomot?

S

shockoshocko

Guest
My PSU face clic pe zgomot din când în când, uneori este rapid, alţii, este lent, Recent am observat că se face ca sunetul atunci când mixer bucatarie este în funcţiune, aşa că am încercat-o de mai multe ori şi a făcut-vă că cauzele mixer de sunet, dar este un sunet slab cu blender, asa ca poate exista alte dispozitive care provoacă problema, este că de rând?, dacă nu este ceea ce pot sa fac despre el?, Thanks in advance ..

I da i prea cred acelaşi sugessted de "vsmGuy".Încercaţi să înlocuiască condensatori filtru în secţiunea de ieşire DC.

"Se pare ca unele condensatori electrolitici sunt pe moarte."

a putut tu vă rugăm să explicaţi modul în care condensatori filtru ar face ca sunetul, acesta este un PSU nou şi am cumpărat-o pentru a înlocui un altul care a avut un condensator de moarte, deci nu poate fi o problemă mai mare.

În cazul în care acesta este o piesă de brand nou.puteţi avea un înlocuitor.Ca un fapt, surse de alimentare pot fi uşor deteriorate în cazul în care tensiunea de intrare este ridicat pentru orice motiv.Când Acelaşi lucru se întâmplă, genereaza tensiune secundară în mod proporţional şi, astfel, acesta va fi în mod natural, dincolo de limita de condensatori electrolitici nominală niveluri de tensiune şi, astfel, condensatori scurge şi, astfel, nu va funcţiona corect.Acelaşi caz se va produce în cazul în care alimentarea cu energie este evaluat de a utiliza pe 110V şi acesta este conectat accidenltly de 220V.Aceasta este ceea ce cred că în cazul dumneavoastră.Succes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back