SMPS pierderi întrebarea-de apel

C

carvinguy

Guest
Am o întrebare cu privire la pierderile pe un SMPS Sunt în curs de dezvoltare.Aceasta este o 2000W full-SMPS punte de legătură pentru un amperi audio-disk-comutate la 100kHz.

Dacă aş conduce porţile FET complete cu privire la cât de repede pot, I a lua this de apel de mare tensiune de ieşire de pe diode secundare care se apropie, în cazul în care nu depăşeşte, Voltage Rating (600V) din diode.Nu pot cârn care de cele mai multe sunete de apel cu RC paralel lui peste diode, dar au nevoie R de a fi destul de mari pentru a disipa cantitatea de apel.

De asemenea, am avut noroc încetinirea FET la rândul său, în mod dramatic suficient pentru a elimina de apel de pe diode secundară, dar, desigur, la rândul său, costul FET mai mare asupra pierderi.I REALLY a trebuit să le jos lent-destul că am alerga afară de durată a impulsului, din cauza întârzierii create prin încetinirea-le jos.Nu cred că aceasta este cea mai bună cale pentru a merge despre el.

Orice idei pe care este metoda cea mai bună, sau în mod ideal, orice idei privind modul de apel pentru a atenua toate impreuna?Am încercat o desene sau modele diferite câteva transformator pentru a încerca să mai mici inductanta scurgerilor nivel cât mai scăzut posibil.(Split primar, etc) Orice transformator de alte trucuri de lichidare primare care ar putea ajuta?Nu am stick cu pierderi sunbber grele?

Orice ajutor ar fi mare appreciated
Matt.(Ne pare rău pentru acest post lung ...)

Ce este topologie SMPS?Ar fi util dacă aţi
s-ar posta sau e-mail schematice.Deseori, acesta este la fel de simplu
ca de selecţie componente.
<als> (fsmyth_at_txucom_dot_net)

Salut

Motivul acestui fapt este că, pur şi simplu dvs. de frecvenţă 100 kHz comutare, din experienta mea, trecerea de frecvenţe mai mari de 30 kHz sunt mai mult decât suficient moderată.

Cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back