simulare de întrerupere

V

Vardan

Guest
Bună tuturor,
Im 'trying pentru a simula întrerupă în Studio Compozitor Codul v.2.10.
I a face it de Instrumente> Pin Conectare ...Pavilion corespunzătoare de biţi în Interrupt Flag Registrul este stabilită, cu toate acestea, programul meu continuă looping.

Este posibil întrerupă simulare cu compozitorul Cod?Vardan.

Salut,
Nu am folosit TI, dar DZA.În ADI este posibil pentru a simula o întrerupere şi sunt sigur că este posibil să facă acest lucru în compozitor cod.Puteţi avea doar pentru a seta sau a readuce unele biţi în registrele de bază.
BRM

Eu folosesc TI 54xx DSP (TMS320VC5402), i-au încheiat cu succes întrerup de programare şi it works de asemenea, vreau să activezi un I / O în ISR, care nu este happenning ... Sunt în măsură să scrie 1 sau 0, cu succes toggle orice este posibil I / O în buclă principal, dar acelaşi lucru nu se lucrează în ISR

Adică, în buclă principale, sau în orice funcţii principale-zisa, PIN-ul comută cu succes, dar nu acelaşi lucru se întâmplă în ISR!

Eu folosesc timer-0, şi i toggled, o I / O PIN din port HPI, folosite XF-I, liber / O în DSP, şi, de asemenea, folosit I / O port cartografiate, toate 3, comută de bine în buclă principal, dar nu în ISR

Am configurat hav Interrupt modulele de bine,
vextors.asm inclus,
re-mapate ISR cu succes
în simulator, codul ruleaza bine,

şi nu există absolut nici o problemă, în afară de acest

orice ajutor din partea experţilor DSP aici .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back