Simulare Cuplor direcţională în HFSS

L

liberal

Guest
în două articole, am vazut doi couplers.but similară direcţional producţia lor cuplat şi izolat de ieşire sunt puzzle-uri different.it mine şi cum pot proiecta o direcţie u coupler.thank!. [/Img]

În aceste cuplaje linie paralele, de putere cuplat apare la linia secundară cuplată, în final, care este aproape de sursa de putere în linia principala. Cuplajul depinde de impedanţa mod diferenţial şi impedanţa de mod comun. Aceasta se numeşte moduri ciudate şi chiar din lume RF.

Confuzie este decenii vechi. Portul de cuplare cu ghid de undă de ieşire cuplat cel mai îndepărtat este departe de portul de intrare. În schimb, portul microstrip sau Stripline cuplat linia de ieşire cuplat este cel mai apropiat de portul de intrare. Orice nivel de sistem simbolul schematic ar trebui să se bazeze pe presupuneri nu în mintea cititorului, şi ar trebui să arate întotdeauna o săgeată sau cuvinte care descriu direcţie de cuplare.

Figura 1 arată aproximativ aspectul unei ustip / Stripline cuplare Figura 2 arată rougly atât aspectul de un cuplaj ghid de undă şi un cuplaj generic. Ambele imagini pot fi utilizate într-o schemă bloc, este important să se atragă săgeata care decribe portul cuplat. Apoi, deplasarea corectă a cuplajului va fi ales în timpul procedurii de asamblare.

Fig.2 arată cuplare hibrid, şi 1 arată paralele cuplate de linii paralele sau cu cuplaj-ghid de undă de cuplare.

Prima poza este doar show-uri simbolice şi a doua, un fel de realizare. Porturile de pe ambele imagini sunt marcate egal şi corect.

Hi, comentarii bune de mai sus, doar pentru a adăuga meu Da, există un fel de (nescris?), Convenţia de la faptul că portul 1 este un port de intrare 2 este de ieşire prin portul 3 este cuplat portul de ieşire 4 este izolat cred că ambele imagini sunt doar schemele fără nici o referire la realizările interne ale cuplaje, şi assigments portuare sunt în sence corect. Structurile interne ar putea fi ghid de undă sau linii plane, dar se poate manipula locaţiile de porturile de pe schemele de a simplifica desen. flyhigh

Cred că comentariile Sergio Mariotti pe figura 1 şi 2 Fig sunt inversate. Figura 2 prezintă realizarea banda / ustrip. g579

Bună g579, probabil nu a dat seama că fig. 1 este gifure partea de jos în post Liberal, şi fig. 2 este una de top. Comentariul lui Sergio este ok, în acord cu bif44. Salutari Z

Bună Zorro, Tu eşti drept absolut, îmi pare rău, am presupus că fig 1 este primul şi fig 2 este fig al doilea. Am fost greşit. Ne pare rau din nou. Sergio marotti este drept. Salutari g

Bună ~!. De propagare a modului TEM şi cvasi-TEM este legat de modul de cuplaj înapoi direcţională şi progapation de ET şi modul de modul de TM este legată de a transmite cuplaj direcţional. Se înţelege de cuplare a dirijat înapoi înapoi înainte de remorcare şi de cuplare a dirijat înainte de cuplare. Avea un timp bun!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back