simplă taxa de circuit pentru baterie reîncărcabilă 6V 4Ah?

S

Sphinx

Guest
Salam,

Am mic sistem ia-o
de putere de la perete DC adaptor.
Sistemul de alimentare este reglementată la 5V DC

Vreau sa folosesc o baterie de rezervă (Reachargeable Acumulator 6V 4Ah)

Vreau ca sistemul meu de lucru de la perete dc adaptor şi în acelaşi timp încărca bateria de rezervă.

În cazul în care sistemul de putere (de perete DC adaptor) nu, la locul de muncă automaticlly acumulator de rezervă, pentru a menţine sistemul de lucru.

Există vreun circuit simplu faci asta?

Notă: cererea mea este Timpul Participarea Machine folosind cartele de proximitate.Multumesc foarte mult

Trebuie să fie mai specific.Fiecare tip de baterii requery un alt încărcător (plumb, NiCd, nih ,...)- Nu mai puţin de taxare pentru orice tip de baterie, la 6 V, ai nevoie de o aprovizionare mai mare de 6V, 5V
dvs. nu va funcţiona.
Cel mai simplu circuit de la putere de rezervă este un releu (Pe atunci când puterea este prezent şi în afara de baterie).Sfătui meu, şi dacă aveţi spaţiu, este de a utiliza o duce bateria, doar o tensiune de alimentare de la terminale şi sa făcut.

Multumesc Elavionic

Eu folosesc plumb tip de baterie.
Eu folosesc de perete adaptor (9 VDC) de a furniza sistemul meu (reglementate la
5 V).

Pot încărca lider Baterie cu 9VDC?
Vreau ca atunci când sistemul este nu, bateria menţine în mod automat de sistemul de lucru.

Ai schemă simplă de a face asta?

Vă mulţumim pentru răspuns

salut,

doar pentru a sublinia unele probleme, pentru schimbarea cald, releu nu poate funcţiona corect.

vezi, mecanice este lentă, astfel încât pentru circuitul de la trecerea de la o sursa de alimentare la o altă sursă de energie poate provoca suddently pierdut.

ceea ce i se sugerează pe acest utilizând fierbinte swap IC, ca ma4271, max4272 sau max4273 depinde de cererea dumneavoastră.

ca de taxare circuit, cred că s-ar putea să încercaţi aici

http://www.myra-simon.com/bike/charger.html

sper acest lucru este util

înţelept

salut,

puteţi căuta UPS sistem (uninterrputal de alimentare)

du-te la www.epanorama.net o mulţime de informaţii de acolo.

paFoc in Wire: sm2:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back