simplă de circuit pentru comutare între surse de alimentare 2?

O

OradFarez

Guest
Poate cineva recomanda un circuit de mic am putea folosi pentru a comuta de intrare de putere dintre o 5V DC Jack şi 5V puterea de intrare USB PIN?

Am incercat sa creeze o cale de a-un circuit de la putere, fie, dar nici nu poate dump înapoi în celelalte şi nu vreau să utilizaţi diode serie din cauza căderea de tensiune la curenţi mari.În mod ideal, aş dori întotdeauna în puterea de la priza de curent continuu dacă sunt disponibile şi numai pentru a comuta USB dacă nu CC este disponibil.Multumesc pentru orice ajutor pe cineva poate avea.

Puteţi încerca diode Schottky.
Diodă Schottky-a scăzut foarte căderea de tensiune.
Picătură de joasă tensiune se poate să fie de aproximativ 0.3A sau mai mică
în funcţie de curent trase.
Acest lucru nu ar trebui să afecteze circuitul dvs. de mult,
pentru că cele mai multe IC au relativ largă gamă de tensiune de alimentare.

Aveţi posibilitatea să givce o încercare.1N5817, 1N5818, 1N5819, 1N5820, 1N5821, 1N5822

Puteţi găsi o serie de diodă schootky în tabelul de la partea de jos a paginii Web.
http://www.siongboon.com/projects/2005-08-07_lm2576_dc-dc_converter/

Salut.Actual s-ar fi 0.5A prin intermediul intrare USB (care este limita pentru un port), precum şi curentului prin jack DC ar putea fi de până la 1.5A.M-am gandit despre opţiunea dioda Schottky, dar picătură curent mai ridicat cele de 0.4-0.5V şi că este prea mult.

I was sperînd ar putea fi o soluţie bazată pe MOSFET sau similare?Thanks for your help!

Veţi avea nevoie de dioda din cauza diodă de protecţie FET interne
3pins DC POWER JACK PIN 1 conectat la GND (pin3), atunci când la priza de curent continuu scoate şi se conectează la putere DC, atunci când DC Plug introduce
Last edited by Jepeto la 15 martie 2007 21:03; editat de 2 ori în total

Aruncati o privire la dispozitiv tis.Poate că poate fi folosit pentru app dumneavoastră.succes

dfullmer
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Vă mulţumim atât pentru aceste opţiuni de circuit.Ea îmi dă mai mult să ia în considerare.

dfullmer a scris:

Aruncati o privire la dispozitiv tis.
Poate că poate fi folosit pentru app dumneavoastră.

Mulţumesc.M-am uitat până piese de MAXIM astăzi.Acest mod special, una nu pot furniza suficient de curent.Scopul acestuia este de a percepe doar o baterie.

Im 'privire la MAX891L ca o soluţie decentă.Acesta este un MOSFET de mare adverse care blocuri de alimentare de la intrare USB, atunci când Jack DC este conectat in nu am nevoie cu adevărat caracteristica OR'ing la fel de mult ca vreau blocarea ambele surse de energie utilizate simultan.Cred că acest lucru se va face.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back