sim300 Power Supply

M

MScofield

Guest
Bună tuturor,

Care este cel mai bun mod de a furniza 4V/2A tensiune / curent la sim300 modul, dacă nu doriţi să utilizaţi o baterie.

Se poate folosi un regulator de tensiune LM317 sau ca o soluţie de ieftine ca un diode zener între principal de tensiune şi de modul VBAT PIN.

Im opinia mea, nu se încadrează în LM317 pentru soluţie, pentru că poate furniza 1.5A, şi zener soluţie ce nu oferă o sursă de curent estable.

Care este sugestia dumneavoastră?

Mulţumesc în avans.

Ai nevoie de o bună reglementare - un zener nu va funcţiona corect.

O LM317 este OK, dacă nu aveţi o mare Vin-Vout diferenţiale de tensiune.În medie, curent trage de la radio este sub 550ma deci puterea de evaluare nu ar trebui să fie o problemă.Cu toate acestea, radio pot atrage la fel de mult ca 2A de transmisie în timp ce atât de care aveţi nevoie pentru a fi atent ca sursa de alimentare a design bun sarcină reglementarea şi low-clipoci.Acest lucru înseamnă de obicei, aveţi nevoie pentru a pune un capac de încărcare pe producţia de autoritatea de reglementare şi un capac pe adj PIN.Verificaţi producători Fişa de date pentru a vedea ce se recomanda.

Va avea, de asemenea, pentru a fi sigur de a furniza bun ocolind la radio putere insigne.Acest lucru înseamnă o mică ESR (<.200 ohm) tantal şi un capac .1 - 1uF ceramice în paralel.Acestea trebuie să fie amplasate cât mai aproape de radio putere PINS posibil.De asemenea, bun motive şi putere mică de impedanta urme sunt importante.

Multumesc pentru raspuns!

Atunci de ce 4V tensiune de reglementare a putea sugera?ceea ce este utilizat pe scară largă pentru pentru hw designeri, ca formă LP2981 National, de exemplu.Chiar dacă-l atrage în exces 100mA,
se poate utiliza un curent driver.

Utilizaţi TPS72501 LDO de Texas instuments care pot b programat prin stabilirea valorilor rezistenţă pentru a da 4V şi chiar 4.2V n aşa mai departe până la 5V şi poate suporta până la curent 1A.Nu vă faceţi griji ABT de a transmite izbucni, este nevoie de curent până la 2A numai în spikes condensatori pentru care va asigura protecţia.Am puterea mea sim300 cu acest LDO şi metodele sale de lucru bine.Cu excepţia a transmite izbucni, care este un caz rar de cele mai multe ori de consum curent prin sim300 este întotdeauna mult mai mică decât 1A.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back