Sfaturi pentru incepatori cu PIC UC

E

Enrico

Guest
Dear all,

I-am intenţia de a începe programul cu microcontrolere PIC (8
- 12 de biţi, cum ar fi de exemplu, în PIC16F84) pentru a fi utilizat pentru a controla aplicaţii PLL (I2C sunt, SPI interfeţe), printre altele, mici, care implică aplicarea colecta semnale.

După cum am vor începe de la zero, aş aprecia să ştiu care este foarte recomandat kit pentru începători şi care ar fi necesare elemente.

Am par mai multe persoane, utilizând compilatoare ca CSC, dar cred că în afară de kit pentru joc un pic cu el am avea nevoie de un programator în cazul în care nu pot loc de PIC la program şi instrucţiunile de încărcare, de preferat Interfata USB.

Ar putea, te rog, să-mi sfatul.va multumesc anticipat

Max Enrico,

Întrebările dumneavoastră vor primi mai multe răspunsuri variate - heres meu opinii --

Un început bun este întotdeauna Pickit2 Degugger kit de la microcip.
Ea te va merge, dar pe termen lung, va avea nevoie de extra circuitele adaugand ca pe un LCD - care se poate face cu breadboards sau de PCB-uri -
la fel depinde de cât de mult hardware clădire pe care doriţi să o fac.

De JuneBug este un programator similare cu mai multe facilităţi şi mai uşor de conceput pentru adăugarea de pe lucruri, şi este bine susţinută de Bill de la BlueRoom.

Puteţi cumpăra panouri mari, cum ar fi Mikroe EasyPic gama dar sunteţi cu adevărat să plătiţi pentru o serie de switch-uri şi LED-uri ce nu sunt susceptibile de a utiliza - plus sale la nivel înalt este software-ul dedicat lor hardware.

Toate cele de mai sus sunt bazate pe USB, dar orice ai merge pentru asiguraţi-vă că este o thats a sprijinit în mod corespunzător din punct de vedere hardware si software.

A fost alegerea mea de bază Pickit2 programator şi construit propriul meu mic de dezvoltare bord ca am fost impreuna.

Chiar dacă te gândeşti C,
cea mai mare va sugera să începeţi cu Assembler - aceasta vă oferă o mai bună înţelegere a chipsuri funcţii.

Ai zis de 16F84 cip - care are o multime de web pe bază de exemple, dar este foarte învechit - arunca o privire la Nigels tutorial, care este un Assember curs cu hardware-ul de design.
http://www.winpicprog.co.uk/pic_tutorial.htmhth

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back