seturi de telefonie mobilă GSM, care sunt acolo, care au modemuri inbuilt

R

rupeshsaxena2508

Guest
Stimate domn,
Vreau sa fac proiectul meu final anul în care eu am nevoie pentru a controla un mobile GSM / modem cu un microcontroler 8051 Series.kindly ajută-mă cel mai devreme la
1: GSM, care i telefonul mobil SHD utiliza pentru a primi comenzi AT.
2: o idee în ceea ce priveşte interfaţa cu telefonul folosind microcontroler.

rezident ima din India.Aşa să mă ajute în mod astfel încât să pot lua telefoane mobile cu uşurinţă aici.Adăugat după 2 minute:pe care telefoane mobile au modemuri inbuilt

Salut

erricson T-28 Siemens A35 I Nu se ştie niciodată despre Nokia, dar erricson şi Siemens sprijin comenzi AT, de asemenea, au privire la aceste post

ftopic45930.html

ftopic67870.html

şi trebuie să ia uite la acest subiect

ftopic110734.html

Nokia nu au la comanda set, cu excepţia AT * NokiaTEST, AT * NokiaAUD şi AT * NokiaFBUS.Dacă doriţi să construiască un instrument software de a utiliza Nokia PC Connectivity SDK (numai Windows), care se bazează pe mai multe protocoale: a se vedea exemple de F2Bus şi Nokia IR.Adăugat după 11 minute:Aici aveţi Siemens de comenzi AT
în cazul în care aveţi nevoie de un brand specific doar spune-mi º i i va va oferi aceasta în cazul în care eu am
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Mitsubishi Trium Astral, Mitsubishi Trium Aria, au modem care sprijină comenzi AT în mod text, cele mai multe OT GSM utiliza modul PDU exemplu www.dreamfabric.com / SMS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back