Setarea Cadence, plz Ajutor

J

jn_mohit

Guest
Vreau să utilizeze Cadence IC design personalizat Suite (schematică captare, analogic artist etc) pentru proiectarea tezei mele analogice.

Avem în Universitatea noastră, dar nici nu o ştiu de el este utilizarea sau a utilizat recent.Ştiu locaţia de Cadence unelte de asemenea, tot ce vreau sa stiu este pas cu pas procedura de înfiinţare a Cadence NCSU mediului.

Am fost la mai multe site-uri de universitate, dar instrucţiuni de instalare sunt special la universitate.

Poate cineva sa-mi cu acest ghid, sau să-mi dai un link către general Cadence înfiinţat direcţii.

Mulţumesc

Pls a se vedea atasat file.You pot instala ic50 pas cu pas!

Ghid de instalare de Cadence oferă informaţii de bază şi procedurile necesare pentru a instala CadenceŽ produse.În timp ce Cadence Ghid de instalare oferă un scurt rezumat de configurare a software-ului (Anexa A, de ansamblu de configurare a software-ului), ar trebui să consultaţi documentaţia produsului pentru buna detaliate de informaţii de configurare.
Cel mai eficient mod de a folosi acest ghid este pentru tine pentru a determina nivelul de experienţă cu sistem de administrare şi Cadence produs de instalare.De exemplu, cei care au puţină experienţă cu sistem de administrare şi nu s-au instalat Cadence produse cu cel puţin o dată trebuie să citesc întregul ghid de la început până la sfârşit.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Toate produsul este acelaşi
prima untar-l
două rula setup.sh
în timpul după pasul, alege softload de încărcare,
şi selectaţi locale pentru cdrom şi selectaţi Cadence catalog pentru produsul pe care doriţi să setaţi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back