senzor Indicator de

S

Shigure

Guest
Toată lumea, aş vrea să construiască un proiect care este utilizat pentru a alerta persoanele care uita pentru a prelua bunurile lor ca portofel cheie,, telefon mobil, servieta, laptop şi etc De exemplu, aţi putea pune cheile pe masă pentru a apuca unele produse alimentare de la frigider si apoi uitat cheile şi de mers pe jos.senzor va declanşa o alarmă de mici, care deţinute de către utilizator.Astfel, vă veţi aminti pentru a recupera cheile şi a salva timp pentru căutarea cheile pierdute.

Aş dori să aibă tag-ul pe elementul cu o alarmă, iar pe de altă parte pe corpul dumneavoastră, ceva ca o bratara sau somesort.

A putea ni º te rog spune-mi ce i se poate utiliza pentru a face acest lucru posibil?

Thanks in advance.

RFID este răspunsul.Ai pus tag-uri mici de pe elementele şi emisie-recepţie pe corpul dumneavoastră.Dar va trebui să efectueze o baterie cu emisie-recepţie.Un alt factor de luat în considerare este faptul că aveţi nevoie pentru a folosi RFID mai mare gamă care consumă mai mare curent de emisie-recepţie.

mulţumesc.

Am nevoie să ştie cum să fie în măsură pentru a seta intervalul de transmitere (la distanţă), pot avea unele sfaturi de la voi, baieti?

Nu este mică problemă de biţi cu RFID cu acestea operează pe distanţe scurte sau de mare putere, de cititor necesare pentru a obţine distanţe mai mari.

Ca alternative, puteţi pune în aplicare microtransmitter în acest aceste lucruri, care este activ pentru Gew millisec pe Să spunem 5 secunde şi să poarte un receptor mic pentru a detecta semnal.În cazul în care astfel de semnal nu intră în 10 secunde veţi obţine o alarmă de la receptorul weared.Putere de estimare - dacă de 20 MW şi transmiţător funcţionează numai 1 / 1000 de timp (5 millsec pe 5 secs), utilizare generală de putere va fi de 20 UW, care este destul de bun pentru întreprinderile mici dimensiuni lucrurile aşa cum Battery Size va fi redusă.

Am văzut elementul pe care Artem este vorba despre în sistemul de securitate auto.Keychain a avut un auto-transmitator că semnalul transmis pentru o durată scurtă de impulsuri.În cazul în care proprietarul de masina nu a fost una de conducere acesta, motorul masinii sa oprit şi uşile încuiate.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back