sensibilitate al unui receptor?

V

vcsel_driver

Guest
guys, i sînt performante de măsurare în timp real de sensibilitate al unui receptor optic.
, din păcate, din cauza unor probleme de proiectare; i sînt observarea unui ochi foarte zgomotos atunci când se utilizează PRBS 2 ^ 7-1, la 622Mbps.IC receptor a fost conceput prea funcţioneze la 1.25Gbps., dar designer încă mai vrea să ştie de sensibilitatea Receiver IC să-l ajute în versiunea următoare.
orice idei?

i think ca urmare a ochiului zgomot; nu puteţi să efectuaţi cu exactitate de testare REC sau estima sensibilitate bazate pe diagrama ochi.

am avut aceeaşi situaţie aproximativ un an în urmă.

în primul rând, vă rugăm să confirmaţi faptul că zgomot şi bruiaj observate în diagrama de ochi este cauzată de proiectare sau de probleme de layout şi nu prin configurarea dvs. de test.

În al doilea rând; înţeleg sensibilitate wat de un receptor mijloace optice.
sensibilitate al unui receptor se referă la cel mai mic semnal optic de putere, care va produce un REC = 10-9, la ieşire a receptorului.de obicei, sensibilitatea este descrisă în termen de curent (UA) sau dB

observarea diagrama ochi, între timp atenuante semnal optic este, de asemenea, nu o metodă precisă de calcul sensibilitate.aceasta este doar o metodă de estimare.

astfel, o altă metodă: de asemenea, un non metodă precisă este folosind s-parametru pentru a estima sensibilitate.

Aceasta este ceea ce am făcut anterior;
i) să încerce să găsească un circuit de fotodiodă Emulator (de la maxim) pentru a înlocui fotodiodă optică ..Acum vă va fi performante de testare electrice - nu exacte, dar o estimare.dacă este posibil, o fabrica EB nou, cu emulator fotodiodă.dacă nu este posibil, apoi doar DESOLDER mărunte dvs. de aur (care leagă PD dvs.); de lipire şi de un conector SMA (aceasta va fi o munca grea, dar trebuie să se facă)
ii) rezilia toate celelalte canale cu 50ohm terminală; lăsând doar una singură ieşire unterminated sa încheiat.
iii) a efectua măsurători S21 utilizând un analizor de reţea - pentru a calcula pierderea cu experienţă la ieşire, comparativ cu semnalul aplicat la intrare.co-a lucra cu designer - cereţi-i să se estimeze sensibilitate bazate pe pierdere.

Ei bine, am încercat această metodă anterior şi acesta a ajutat la proiectant estimare de sensibilitatea receptorului.sa de a nu o metodă foarte precisă, dar poate fi utilizat pentru estimarea.

nathan80,
tu par a fi expert
cât de experienţă de mai mulţi ani?

Am câteva întrebări?
Ce este socket de aur?
ceea ce este dif.N elec opt de testare?
"rezilia toate celelalte canale cu 50ohm terminală; lăsând doar un singur sfârşit de ieşire unterminated" - ce inseamna asta?
Cum se efectuează S21 measurment?

"dacă nu este posibil, apoi doar DESOLDER mărunte dvs. de aur (care leagă PD dvs.); de lipire şi de un conector SMA (aceasta va fi o munca grea, dar trebuie să se facă)"
ce inseamna asta?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back