semnal distorsionat după filtru de CIC

C

cafukarfoo

Guest
Max Sir / Madam,

Poate cineva de aici lasă-mă să ştiu de ce amplitudinea semnalului de a lua distorsionat, după ce trec prin filtrul de CIC?

Este se datorează passband a filtrului CIC nu este plat?

Am avut încerca să cascadă filtru CIC cu filtru Compensatori º i i se vedea passband destul de plat ( / - 4dB), dar eu încă a se vedea aceeaşi problemă.Poate cineva ajuta?Mulţumesc.

Mulţumesc.

Max FVM,

Amplitudinea sinusoidale nu este egal.Unele dintre sinusoidale nu atinge valoarea de vârf este necesar.

Mulţumesc

Max FVM,

Să presupunem că într-o pompă de undă sinusoidală de intrare a 10kHz la filtru.

Amplitudine a acestui val de intrare sinusoidale este o constantă.

Şi val de ieşire sinusoidală de la filtru nu este constantă.Asta de ce i spun semnalului de ieşire este denaturată.Sper că acest lucru clar.

Mulţumesc.

Încă neclar fără a cunoaşte parametrii de filtru CIC şi prelevarea de probe de frecvenţă.Dar cred, se poate întâmpla cu un ordin de CIC scăzut, în cazul în care frecvenţa decimat de eşantionare este aproape de a multiplica un număr întreg de frecvenţă de semnal.Mi-ar desemnează un amestec mai degrabă decât o distorsiune.

PS: Rata decimat de eşantionare este, probabil, prea mic pentru a reproduce forma de undă sinusoidală în mod corect.Mărime numerică este, probabil, constantă sau cel puţin mult mai puţin diferite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back