E
eltonjohn
Guest
Sunt rescrierea acest firmware-ul pe care am scris mult timp în urmă pentru un design bazat 8051. Şi am împrospătat desigm Pentru ca in acele zile am fost utilizând o EPLD să serialize de date, la 4 MHz şi pentru că am nevoie de memorie RAM externă. Aceasta zi tot ceea ce poate fi realizat pe un MCU numai .. Care??.Ei bine cele mai multe dintre cele noi. Apoi, tot de la brusc un design foarte scump pe care am făcut-o. Poate fi manufacured pentru alune acum.Am decis să-şi vândă meu "FIRMWARE de produs". Şi rescrie o ca pe un multipltaform.
Asa ca am decis primul care a folosit doar un brand de compilatoare.IAR pot face
C51.ARM, AVR, şi MSP430. Eu mai târziu se va extinde si la alte KEIL, etc
Deci, orice organism aici care ar putea da-mi niste sfaturi despre cum să o faci într-o formă elegantă.Am văzut unele abordări, în unele proiecte care sunt oribile
Cod plin de # în cazul în care sunt definite şi complet inreadable. Vreau să menţină întregului proiect şi să păstreze la adăugarea de funcţionalitate.
Cred ca o modalitate este să utilizaţi # include "file.c" pentru fiecare familie. Dar unele compilatoare nu va accepta includerea de cod C, cu clauzele incluse pe ea.
un alt mod este de a face doar proiecte şi adăugaţi fişierele necesare.
Orice suggestions?
Asa ca am decis primul care a folosit doar un brand de compilatoare.IAR pot face
C51.ARM, AVR, şi MSP430. Eu mai târziu se va extinde si la alte KEIL, etc
Deci, orice organism aici care ar putea da-mi niste sfaturi despre cum să o faci într-o formă elegantă.Am văzut unele abordări, în unele proiecte care sunt oribile
Cod plin de # în cazul în care sunt definite şi complet inreadable. Vreau să menţină întregului proiect şi să păstreze la adăugarea de funcţionalitate.
Cred ca o modalitate este să utilizaţi # include "file.c" pentru fiecare familie. Dar unele compilatoare nu va accepta includerea de cod C, cu clauzele incluse pe ea.
un alt mod este de a face doar proiecte şi adăugaţi fişierele necesare.
Orice suggestions?