Scriere MODEL pentru sinteza

T

ThaiHoa

Guest
Acum eu lucrez în echipa .... Modelasa ca am nevoie de documentul învăţa cum să scrie Modelul folosind Verilog.Does anyone have orice document de bune despre model?

Ce vrei să spui prin ????? echipa de MODEL
În cazul în care ur vorbesc despre modelul de simulare ...Există Lotsa docs ..dar sub rezerva ur spune "4" sinteza????rgds
Last edited by eda_wiz pe 02 aprilie 2006 12:00; editat 1 dată în total

modelul nu este pentru verificare, dar pentru synthesesis în loc?Eu nu înţeleg.dar dacă tu a scrie modelul prin utilizarea Verilog, nu aveţi nevoie de aptitudini speciale de mult.nu este dificil de fapt.

Model de scriere pentru a crea o ţintă (cazul ideal) pentru sistemul pe echipa Chip poate să scrie RTL Cod şi de a folosi modelului ca o ţintă pentru funcţia de testare.
Circuit -> Model ---> SoC
\ /
\ /
Layout - -> produc chip

.. OKAi vrut să spună despre Simulare / model de comportament ....
dar titlul "Scrierea MODELUL pentru sinteza" pare a fi înşelătoare ...

Ei bine, dacă sunteţi wrting modelul din Verilog puteţi găsi cărţi Lotsa în forum ebook.
Vă recomandăm
1) cartea Samir Palnitkar pe Verilog
2) cartea Jayaram bhasker's
Last edited by eda_wiz pe 02 aprilie 2006 12:03; editat 1 dată în total

Cred că ceea ce vrei să spui este de a scrie un model de a testa circuitul dvs. de sinteza
Model de normală este behavier descriere (ex: MCU, RAM, ROM ...)
furnizează de vânzător pentru a permite Designer IC face simulare.
în cazul în care munca ta este de a scrie un model, pentru a scrie un model bun, în opinia mea, nu aveţi nevoie să utilizaţi Verilog foarte complexe / sintaxa VHDL, dar trebuie să lăsaţi modelul dumneavoastră poate grnerate val fel ca cip reală (RAM, ROM ...), şi modelul este doar pentru simulare, nu pot fi sintetizate.

Vrei sa spui ca pentru a scrie un model de comportament, care este "modelul de aur" într-o abordare de verificare.După cum aţi descris, pe de o parte tu a scrie un cod de la nivel înalt pentru a descrie funcţionalitatea sistemului dumneavoastră.Pe de altă parte, puteţi scrie un cod synthesizable, care este convertit într-un hardware real.După aceste etape, aveţi posibilitatea să compare două modele pentru a verifica de echivalenţă sau de a dovedi că specificaţia (modelul de la nivel înalt) respectă punerea în aplicare (RTL cod synthesizable).
Vă recomand să studieze cartea următoarele:

System-on-A-VERIFICARE Chip: Metodologie si tehnici de
Autori: Prakash Rashinkar, Peter Paterson şi Leena Singh
Cadence Design Systems, Inc Kluwer Academic PUBLISHERS

Dacă aţi cann't găsi în e-upload carte de Electroda, lasă-mă să ştiu să încărcaţi-l acolo.

Cu respect,
KH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back